Menu

Stratenmaker Lelystad

Allround stratenmaker in Lelystad

U zoekt een ervaren stratenmaker voor het aanleggen van bestrating in Lelystad? Dan bent u bij Bongers Bestrating aan het juiste adres! Of het nu gaat om het bestraten van uw tuin, oprit of erfverharding bij uw bedrijf: de vakkundige stratenmakers van Bongers Bestrating staan voor u klaar! U kunt Bongers Bestrating inschakelen voor het leggen van sierbestrating in Lelystad. Elke opdracht wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit stenen. Onze kracht is vakmanschap, meedenken en gedrevenheid in combinatie met de beste kwaliteit en service.

Bongers Bestrating heeft vele mooie tuinen, terrassen, opritten in Lelystad aangelegd met sierbestrating. Vele uiteenlopende klussen zijn tot een prachtig kunstwerk gerealiseerd. Naast het aanleggen van prachtige sierbestrating beschikken wij ook uit een ruim assortiment van meer dan 2500 producten. Onze stratenmakers kunnen u goed helpen bij het uitzoeken van de juiste materialen binnen uw budget, en heeft u maar 1 aanspreekpunt voor uw sierbestrating in Lelystad.

Bestrating in Lelystad verzakt?

Niet alleen sierbestrating wordt vakkundig aangelegd door Bongers Bestrating, ook als de bestrating is verzakt staan de vakmannen van Bongers Bestrating voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat de bestrating weer netjes en professioneel wordt hersteld zodat u weer kunt genieten van mooie vlakke en strakke bestrating. Wij maken van elke klus een prachtig kunstwerk. Heeft u een stratenmaker in Lelystad nodig? Het aanleggen of renoveren van bestrating laat u over aan de experts van Bongers Bestrating!

Heeft u een bestratingsopdracht? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij sturen u binnen 1 werkdag een passende offerte. Is er iets onduidelijk en wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen of vul het contactformulier in op onze contact pagina u krijgt binnen 4 uur reactie. Sfeervolle bestrating in Lelystad laat u aanleggen door de stratenmakers van Bongers Bestrating!

Bestrating binnen omgeving Lelystad

Woont u in Lelystad en wilt u weten of uw bestrating aan vernieuwing toe is of wat de mogelijkheden zijn voor uitbreiding of renovatie? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens