Menu

Stratenmaker Meppel

Bestratingsbedrijf voor
particulieren en bedrijven

Heeft u een vakkundige stratenmaker in Meppel nodig? Bongers Bestrating heeft verschillende bestratingsprojecten gerealiseerd in Meppel. Van kleine tuinprojecten tot gemeentebestrating. Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating, herbestrating, tuinaanleg, kunstgras, terras aanleg en het bestraten van opritten. Tevens kunnen wij goed projectmatig werken, waardoor uw bestratingsproject binnen budget en tijdsplan wordt opgeleverd.

Heeft u bestrating liggen en wilt u dat laten inspecteren omdat het verzakt, of omdat er water blijft staan? Als ervaren stratenmaker in Meppel komen we graag bij u langs. De inspectie is geheel vrijblijvend en tijdens deze inspectie toetsen we de staat van uw terras, oprit, looppad of andere bestrating.

Na de inspectie krijgt u advies over de te ondernemen maatregelen of de verschillende opties die u heeft. De uitkomst kan zijn dat u niets aan de bestrating hoeft te doen of dat u de bestrating opnieuw moet laten uitvoeren. Een andere alternatief is een herbestrating van de huidige situatie. Op basis van uw wensen realiseer ik een eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft. Schakel Bongers Bestrating in als uw stratenmaker in Meppel.

Allround stratenmaker in Meppel

Op zoek naar sierbestrating in Meppel? Als allround stratenmaker in de buurt van Meppel bent u bij ons aan het goede adres.

Naast het perfect leggen van sierbestrating staan we paraat om u te helpen met het maken van de juiste keuzes zoals het materiaal, de kleuren en patronen. Tevens hebben wij het triple B principe, bestraten binnen budget. Dit principe werkt anders dan bij de meeste bestratingsondernemers.

U geeft aan voor welk budget u een tuin wilt laten opknappen en wij inventariseren de mogelijkheden, maximaal rendement dus. Meedenken, rekening houden met uw budget en het leveren van topkwaliteit, dat mag uw verwachten van een stratenmaker in Meppel.

Bestrating binnen uw budget

Woont u in Meppel en wilt u weten of uw bestrating aan vernieuwing toe is of wat de mogelijkheden zijn voor uitbreiding of renovatie? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens