Menu

Goedkoop bestraten

Bestratingsbedrijf voor
particulieren en bedrijven

Bongers Bestrating is een begrip in de regio als het gaat om goedkoop bestraten. Wij hebben al vele jaren ervaring op het gebied van bestratingen en kunnen u hierdoor hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen leveren. Het goedkoop bestraten voeren wij uit voor zowel het bestraten van uw tuin, oprit, of erfverharding bij uw bedrijf. 

Tevens kunt u bij ons terecht voor goedkoop bestraten, wanneer uw bestrating is verzakt, wij zullen er dan voor zorgen dat de bestrating uitermate professioneel wordt hersteld. Zodat u weer kunt genieten van strakke bestrating.

Goedkoop bestraten door Bongers Bestrating

Goedkoop bestraten voeren wij graag uit voor particulieren, bedrijven, gemeenten en overheden. We hebben een ruime keuze aan bestratingsmaterialen waaruit u een keuze kunt maken. Wilt u graag een vrijblijvende advies? Onze vakmannen komen graag bij u langs om de situatie te gaan bekijken en het bespreken van uw wensen.

Wij denken graag met u mee over de juiste bestratingsmaterialen voor uw opdracht u heeft een keuze uit meer dan 2500 bestratingsmaterialen. Hierdoor kan het goedkoop bestraten geheel naar uw wensen worden uitgevoerd! Wij staan voor vakmanschap, meedenken en gedrevenheid gecombineerd met kwaliteit en service en dit alles tegen scherpe prijzen.

Wij komen graag langs bij u op locatie om de mogelijkheden door te spreken, zodat het goedkoop bestraten geheel naar uw wensen wordt uitgevoerd. Wij werken met een vaste prijs garantie, zodat u achteraf geen extra kosten heeft. Dit maakt het bestraten door Bongers Bestrating goedkoop. Neem contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie! Of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Bestrating binnen uw budget

Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens