Menu

Schutting

laten plaatsen

laat een nieuwe schutting plaatsen

Bent u op zoek naar een mooie erfafscheiding voor uw tuin? Wij leveren en plaatsen hoge kwaliteit schuttingen op een vakkundige wijze. Wij plaatsen schuttingen voor zowel particulieren als bedrijven tegen concurrerende prijzen. We gebruiken enkel hoge kwaliteit materialen zodat u verzekerd bent van een duurzame erfafscheiding. 

Onze specialisten besteden veel aandacht aan een deskundige en snelle plaatsing van de schutting. Naast het leveren en plaatsen van de schutting, kunnen we u ook van dienst zijn bij de aanleg van uw bestrating. 

profiteer van

Voordeel

Door een strategische samenwerking met een grote partner, kunnen wij gezamenlijk groot inkopen waardoor u profiteert van extra voordeel. Bij ons weet u zeker dat u de hoogste kwaliteit krijgt tegen de laagste prijs. 

Wij hanteren nette uurtarieven en geven een eerlijk advies over de materialen en kosten. Graag komen wij vrijblijvend bij u op locatie om de situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen we een scherpe offerte voor u uitbrengen. 

Wij ontzorgen u

Wij ontzorgen u

volledig

Wij zorgen voor een soepel proces, van offerte tot service.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ontzorgd worden en dat u niet wordt opgezadeld met extra werk. Daarom zorgen wij ervoor dat de schutting geplaatst kan worden zonder dat u zelf aan de slag hoeft met bijvoorbeeld het verwijderen van een stoep of groenstrook. 

Er zijn vele soorten en maten schuttingen, de keuze voor een schutting maakt u voor jaren. Daarom hebben we vele mogelijkheden en denken we met u mee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens