Menu

strakke

sierbestrating

sierbestrating

sierbestrating voor
particulieren en bedrijven

De basis voor een mooie tuin ligt voor een groot deel bij de bestrating. De aanleg ervan, het patroon dat u kiest en het type steen is van groot belang voor mooie sierbestrating. De tuin is immers onderdeel van uw sociale leven. Bongers Bestrating heeft ruime ervaring met het aanleggen van sierbestrating voor onder andere terrassen, looppaden, in- en opritten.

Bestrating kan in verschillende patronen worden gelegd. U kunt hierbij onder andere denken aan blokverband, elleboogverband, wildverband en keperverband. Voor een oprit wordt vaak gekozen voor een elleboogverband of een keperverband, visueel is dit een erg mooie patroon maar het helpt ook spoorvorming tegen te gaan.

onze

mogelijkheden

Sierbestrating voor uw oprit of looppaden

Sierbestrating wordt vaak toegepast bij het aanleggen van een oprit en looppaden. Vaak gaat een mooi huis of een mooie tuin gepaard met een mooie bestrating. Wat om uw huis ligt is vaak het visitekaartje van uw woning. Bestrating kan in allerlei vormen worden aangelegd, zo is er voor elk type huis en woning bestrating dat perfect aansluit. De specialisten van Bongers Bestrating hebben al vele projecten afgerond in Steenwijk, Meppel, Emmeloord en Lelystad met een prachtig resultaat. 

Gebakken klinkers

Bongers Bestrating werkt veel met gebakken klinkers. Zo hebben we al veel verschillende projecten met gebakken klinkers afgerond. Gebakken klinkers worden bij Bongers Bestrating gelegd op de beste manier. Wij zijn gespecialiseerd in het ouderwets bestraten onder de hamer. 

Terrastegels

Terrastegels zijn er in verschillende formaten, elk formaat geeft een ander karakter in uw tuin. Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van strakke terras tegels in combinatie met ouderwetse bestrating. Zo kunt u het strakke combineren met het authentieke van vroeger wat een mooi effect geeft aan uw terras. .

Betonklinkers

Betonklinkers zijn ideaal voor het aanleggen van een oprit, maar kunnen ook heel mooi van toepassing zijn voor het terras bij uw woning. De betonklinker is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Om gebruik te maken van verschillende patronen kunt u mooi onderscheid maken tussen een looppad, terras, of oprit. 

Houten terras met siergrind

Bongers Bestrating heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van houtenterrassen en zo is er voor ieder budget een ruime keuze. Siergrind gaan combineren met een houten terras geeft een mooi natuurlijke uitstraling waar vrijwel geen onderhoud aan hoeft worden gepleegd. 

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, ook u kunt makkelijk en snel een offerte aanvragen. Wij nemen gewenst dan contact met u op.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens