Menu

Stratenmaker AsSen

Stratenmaker in Assen nodig?

Dan gaat u voor Bongers Bestrating. Met de jarenlange ervaring als stratenmaker, ben je verzekerd van kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook voor de omgeving Assen in plaatsen zoals Veenhuizen, Smilde, Hooghalen, Norg en Bovensmilde staan de specialisten van Bongers Bestrating voor u klaar. 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bestraten en her bestraten van oprit, tuintegels plaatsen, keramische tuintegels plaatsen en tot het aanleggen van prachtige sierbestrating.

Stratenmaker bedrijf voor Assen en omstreken

Bongers Bestrating neemt als stratenmaker voor Assen en omgeving zowel grote als kleine klussen aan. Denk bijvoorbeeld bij het nieuw aanleggen of renoveren van bestrating rondom je woning of bedrijf aan Bongers. Wij weten dat vakkundig bestrating aanleggen extra aandacht nodig heeft. Bestrating waar zwaar verkeer overheen rijdt, verzakt immers eerder dan dat waar nauwelijks verkeer overheen gaat. Het is dus belangrijk deze aan te laten leggen door een professioneel bedrijf met voldoende ervaring.

Stratenmaker bedrijf Bongers weet dit en besteedt daarom extra aandacht aan de ondergrond. Door het juiste zand te kiezen en laag-voor-laag de grond aan te trillen, is de kans op verzakking klein. Ook wil je dat de bestrating rondom je woning of bedrijf er netjes bijligt. Mooie bestrating is namelijk een visitekaartje voor u en ons.

Offerte voor het aanleggen of herstellen van uw bestrating in Assen

Bent u benieuwd wat wij als stratenmaker in Assen voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Naast onze mooie woorden op deze website wilt u wel graag weten wie u in huis haalt, moet de klik goed zijn en is vertrouwen van groot belang. Zodra wij de offerte van u ontvangen hebben krijgt u een vrij nauwkeurige kostenindicatie van ons. 

Mocht het zo zijn dat er vragen achter weg komen of denken wij meer informatie nodig te hebben dan nemen wij contact met u op. Wilt op korte termijn beginnen met uw project? Schakel Bongers Bestrating in als stratenmaker voor het aanleggen van uw bestrating in Assen.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens