Menu

Afwatering /

Drainage

wij zorgen voor een goede afwatering

Het belang van een effectief afwateringssysteem kan niet worden overschat. Drainage is de sleutel tot het beschermen van uw eigendom tegen wateroverlast en structurele schade. Door professionele drainage te laten uitvoeren, wordt overtollig water gecontroleerd afgevoerd, waardoor grond en funderingen worden beschermd tegen verzadiging en erosie. Dit voorkomt niet alleen problemen zoals waterophoping en verzakking, maar bevordert ook gezonde plantengroei en behoudt de integriteit van structuren. 

Regenwater kan met behulp van slimme producten ondergronds worden opvangen, waarna het in tijden van droogte weer langzaam aan de tuin wordt afgegeven. Hierdoor is er minder wateroverlast tijdens hevige regenbuien, heeft u in tijden van droogte een groenere tuin die verkoeling biedt en die positieve bijdrage levert aan de biodiversiteit. 

Voorkom waterschade

Drainage is een cruciaal element voor elk terrein, of het nu gaat om een tuin, landbouwgrond of bouwterrein. Het doel ervan is om overtollig water effectief af te voeren, waardoor problemen zoals wateroverlast, verzakkingen en schade aan structuren worden voorkomen.

Dit systeem omvat verschillende methoden, zoals oppervlakteafvoer, drainagesleuven en drainpijpen, die strategisch worden geplaatst om water te verzamelen en af te voeren naar geschikte afvoerpunten, zoals sloten of riolen. Door een goed doordacht drainageplan uit te voeren, wordt de waterbalans van een gebied geoptimaliseerd, wat resulteert in gezondere grond, bevorderde plantengroei en het behoud van de structurele integriteit van gebouwen. Bongers Bestrating kan dit volledig voor u verzorgen, eventueel in combinatie met het laten aanleggen van uw bestrating. Zo wordt u compleet ontzorgd.

Drainage binnen uw budget

Wilt u uw tuin voorzien van een goede afwatering? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen en afwatering zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een drainage offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens