Menu

Bestraten binnen Budget

Waarom kiezen voor bestraten binnen budget?

Bestraten binnen budget is een ontzettend succesvol concept binnen Bongers Bestrating. Door de offertewijze om te draaien heeft u veel beter inzichtelijk wat uw mogelijkheden zijn. Hierdoor blijft u altijd binnen budget.

Een veel voorkomend probleem bij het aanvragen voor offertes is dat de offertes antwoord geven op uw vraag met een kostenplaatje. Vaak zijn er alternatieven die er voor kunnen zorgen dat het idee of concept hetzelfde blijft maar het kostenplaatje van de bestrating of tuinaanleg zakt. Overigens krijgt u ook verschillende keuzes waar u wellicht zelf ook niet aan gedacht hebt.

De grote voordelen van bestraten binnen budget

> U weet vooraf wat u uitgeeft
> U krijgt meerdere opties
> U betaalt bij oplevering
> Geen verrassingen achteraf

Bestraten binnen budget ook geschikt voor u?

Voor kleine projecten zoals het bestraten van een kleine oprit of het herbestraten van een terras zullen uw opties beperkt blijven, hierdoor verandert het kostenplaatje nauwelijks. Bent u bezig met een groter project zoals een nieuw terras, herstructureren van uw tuin of oprit. Dan ontvangen wij graag een indicatie van uw wensen, budget en tijdsplanning. Wij gaan dan voor u aan de slag om u verschillende opties voor te leggen. Tevens zijn deze opties geheel vrijblijvend en 30 dagen geldig. Genoeg tijd om te oriënteren en een keuze te maken die goed voelt!

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij houden rekening met uw eisen, budget, materialen en de nazorg. Naast sierbestrating kunt u ook bij ons terecht voor een tal van andere zaken zoals tuinbestrating, bestraten van looppaden, opritten en tuinaanleg. 

Bestrating binnen uw budget

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens