Bestraten binnen Budget

Bestraten binnen budget is een ontzettend succesvol concept binnen Bongers Bestrating. Door de offertewijze om te draaien heeft u veel beter inzichtelijk wat uw mogelijkheden zijn. Hierdoor blijft u altijd binnen budget.

Waarom kiezen voor bestraten binnen budget

Een veel voorkomend probleem bij het aanvragen voor offertes is dat de offertes antwoord geven op uw vraag met een kostenplaatje. Vaak zijn er alternatieven die er voor kunnen zorgen dat het idee of concept hetzelfde blijft maar het kostenplaatje van de bestrating of tuinaanleg zakt. Overigens krijgt u ook verschillende keuzes waar u wellicht zelf ook niet aan gedacht hebt

Bestrating Lelystad

De grote voordelen van bestraten binnen budget

  • U weet vooraf wat u uitgeeft
  • U krijgt meerdere opties
  • U betaalt bij oplevering
  • Geen verrassingen achteraf

Bestraten binnen budget ook geschikt voor u?

Voor kleine projecten zoals het bestraten van een kleine oprit of het herbestraten van een terras zullen uw opties beperkt blijven, hierdoor verandert het kostenplaatje nauwelijks. Bent u bezig met een groter project zoals een nieuw terras, herstructureren van uw tuin of oprit. Dan ontvangen wij graag een indicatie van uw wensen, budget en tijdsplanning. Wij gaan dan voor u aan de slag om u verschillende opties voor te leggen. Tevens zijn deze opties geheel vrijblijvend en 30 dagen geldig. Genoeg tijd om te oriënteren en een keuze te maken die goed voelt!

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?