Bongers Bestrating

Bestraten binnen Budget

Bestraten Binnen Budget

Bestraten binnen budget is een ontzettend succesvol concept binnen Bongers Bestrating. Door de offertewijze om te draaien hebt u veel beter inzichtelijk wat uw mogelijkheden zijn. Hierdoor blijft u altijd binnen budget.

 

Waarom kiezen voor bestraten binnen budget

Een veel voorkomend probleem bij het aanvragen voor offertes is dat de offertes antwoord geven op uw vraag met een kostenplaatje. Vaak zijn er alternatieven die er voor kunnen zorgen dat het idee of concept hetzelfde blijft maar het kostenplaatje van de bestrating of tuinaanleg zakt. Overigens krijgt u ook verschillende keuzes waar u wellicht zelf ook niet aan gedacht hebt.

 

De grote voordelen van bestraten binnen budget

  • U weet vooraf wat u uitgeeft
  • U krijgt meerdere opties
  • U betaalt bij oplevering
  • Geen verrassingen achteraf

Bestraten binnen uw Budget?

✔ Vakkundige stratenmakers
✔ Binnen 1 werkdag reactie!
✔ Reactie via de e-mail!
✔ Prijs opgave 30 dagen geldig!

Bestraten binnen budget ook geschikt voor u?

Voor kleine projecten zoals het bestraten van een kleine oprit of het herbestraten van een terras zullen uw opties beperkt blijven, hierdoor verandert het kostenplaatje nauwelijks. Bent u bezig met een groter project zoals een nieuw terras, herstructureren van uw tuin of oprit. Dan ontvangen wij graag een indicatie van uw wensen, budget en tijdsplanning. Wij gaan dan voor u aan de slag om u verschillende opties voor te leggen. Tevens zijn deze opties geheel vrijblijvend en 30 dagen geldig. Genoeg tijd om te oriënteren en een keuze te maken die goed voelt!

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?