Stratenmaker Emmeloord

Bent u op zoek naar vakkundige stratenmaker in Emmeloord? Dan bent u bij Bongers Bestrating aan het goede adres. Bongers Bestrating heeft jaren ervaring op het gebied als stratenmaker. Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating, tuinaanleg, terras aanleggen, tuinbestrating en het verkopen en leveren van tuinartikelen. De kracht van Bongers Bestrating zit in het vakmanschap, meedenken en onze gedrevenheid.

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een uitstekende service en perfecte kwaliteit bestrating. Tevens zijn wij totaalleverancier van diensten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u afhankelijk bent van meerdere partijen. Wij kunnen u adviseren, de producten tegen een gereduceerd tarief leveren, de werkzaamheden uitvoeren en de nazorg. Als meedenkende stratenmaker in Emmeloord realiseer ik een sfeervol eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft. 

Stratenmaker Emmeloord

Allround stratenmaker in Emmeloord

Sierbestrating is een vak apart. Naast het feit dat sierbestrating praktisch is, heeft het namelijk ook een sierlijk doel. Het zorgt voor meer sfeer en ambiance in uw tuin of op uw terras. Bongers Bestrating is al jarenlang stratenmaker in het leggen van sierbestrating in Emmeloord. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste vormen, patronen en stenen. Wij hebben een scala aan producten die geleverd kunnen worden voor mooie sierbestrating.

Woont u in Emmeloord en wilt u graag weten of uw bestrating aan vervanging toe is of wat de mogelijkheden zijn? Laat een ervaren stratenmaker uw bestrating gratis en vrijblijvend inspecteren. U krijgt deskundig advies en u wordt ingelicht over onze diensten en de verschillende mogelijkheden voor uw tuin.

Stratenmaker Zuidveen

Tuinbestrating in Emmeloord

Bent u gebonden aan een bepaald budget, maar bent u toch benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Geen problemen, wij kunnen budget gebonden offertes voor u maken. Zo staat u nooit voor verrassingen en kunt u een keuze maken over welke bestrating u het mooist vindt. Bent u op zoek naar een stratenmaker in Emmeloord? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Onze voordelen als

stratenmaker in Emmeloord

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?