Bestrating Havelte

Havelte staat bekend om zijn prachtige omgeving, de natuur, de historie, het landelijke leven en de hoge eisen aan kwaliteit. Als bestratingsspecialist zijn wij in Havelte zeer actief in het leggen van bestrating dat perfect is tot in de puntjes. Mooie boerderijen met prachtige terrassen en opritten, maar ook het dorpscentrum en de straten van Havelte zijn bestraat met mooie klinkers en tegels.

Sierbestrating Havelte

Als u op zoek bent naar sierbestrating in Havelte, dan is Bongers Bestrating de juiste partner voor uw bestratingsopdrachten. Onze kracht zit in het secure werken dat binnen tijd en budget gerealiseerd wordt.

Stratenmaker Zuidveen

Van idee tot nazorg

Bongers Bestrating is niet alleen uw partij als het gaat om bestrating in Havelte, maar wij kunnen u bij het hele project van dienst zijn. Wij zijn het antwoord op uw vragen en kunnen met u meedenken over het idee, ontwerp, tuinaanleg, bestrating, beplantingen, budgetten, materialen en de nazorg. Zo bent u niet afhankelijk van verschillende partijen. Hierdoor kan efficiënt gewerkt worden en is kans van slagen een zekerheid.

Offerte voor uw bestrating in Havelte

Bent u benieuwd wat voor partij wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast onze mooie woorden op deze website wilt u wel graag weten wie u in huis haalt, moet de klik goed zijn en is vertrouwen van groot belang. Zodra wij de offerte van u ontvangen hebben krijgt u een vrij nauwkeurige kostenindicatie van ons. Mocht het zo zijn dat er vragen achter weg komen of denken wij meer informatie nodig te hebben dan nemen wij contact met u op.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?