Menu

Stratenmaker Havelte

Allround stratenmaker in Havelte

Havelte staat bekend om zijn prachtige omgeving, de natuur, de historie, het landelijke leven en de hoge eisen aan kwaliteit. Als stratenmaker zijn wij in Havelte zeer actief in het leggen van bestrating dat perfect is tot in de puntjes. 

Mooie boerderijen met prachtige terrassen en opritten, maar ook het dorpscentrum en de straten van Havelte zijn bestraat met mooie klinkers en tegels.

Projecten zijn tijd, resultaat en financieel gebonden. Dat realiseert Bongers Bestrating zich maar al te goed. Daarom kunt u bij ons op twee manieren terecht.
U heeft een idee en wij bespreken deze met u en u krijgt een prijs opgave;
Wij helpen u bij de eisen en wensen binnen een bepaald budget. Zo staat u nooit voor verrassingen of teleurstellingen. Een project dat binnen een bepaald budget gerealiseerd kan worden die ook nog eens tijdsgebonden is.

Op zoek naar stratenmaker in Havelte?

Als u op zoek bent naar sierbestrating in Havelte, dan is Bongers Bestrating de juiste partner voor uw bestratingsopdrachten. Onze kracht zit in het secure werken dat binnen tijd en budget gerealiseerd wordt.

Bongers Bestrating is niet alleen uw stratenmaker als het gaat om bestrating in Havelte, maar wij kunnen u bij het hele project van dienst zijn. Wij zijn het antwoord op uw vragen en kunnen met u meedenken over het idee, ontwerp, tuinaanleg, bestrating, beplantingen, budgetten, materialen en de nazorg. Zo bent u niet afhankelijk van verschillende partijen. Hierdoor kan er efficiënt gewerkt worden en is kans van slagen een zekerheid. Met een ervaren stratenmaker in Havelte heeft u geen omkijken en bent u verzekerd van een geweldig eindresultaat.

Offerte voor uw bestrating in Havelte

Bent u benieuwd wat wij als stratenmaker in Havelte voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast onze mooie woorden op deze website wilt u wel graag weten wie u in huis haalt, moet de klik goed zijn en is vertrouwen van groot belang. Zodra wij de offerte van u ontvangen hebben krijgt u een vrij nauwkeurige kostenindicatie van ons.

Mocht het zo zijn dat er vragen achter weg komen of denken wij meer informatie nodig te hebben dan nemen wij contact met u op. Wilt op korte termijn beginnen met uw project? Schakel Bongers Bestrating is als uw stratenmaker in Havelte.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens