Stratenmaker Lelystad

U zoekt een ervaren stratenmaker voor het aanleggen van bestrating in Lelystad? Dan bent u bij Bongers Bestrating aan het juiste adres! Of het nu gaat om het bestraten van uw tuin, oprit of erfverharding bij uw bedrijf: de vakkundige stratenmakers van Bongers Bestrating staan voor u klaar! U kunt Bongers Bestrating inschakelen voor het leggen van sierbestrating in Lelystad. Elke opdracht wordt uitgevoerd met de beste kwaliteit stenen. Onze kracht is vakmanschap, meedenken en gedrevenheid in combinatie met de beste kwaliteit en service. 

Allround stratenmaker in Lelystad

Bongers Bestrating heeft vele mooie tuinen, terrassen, opritten in Lelystad aangelegd met sierbestrating. Vele uiteenlopende klussen zijn tot een prachtig kunstwerk gerealiseerd. Naast het aanleggen van prachtige sierbestrating beschikken wij ook uit een ruim assortiment van meer dan 2500 producten. Onze stratenmakers kunnen u goed helpen bij het uitzoeken van de juiste materialen binnen uw budget, en heeft u maar 1 aanspreekpunt voor uw sierbestrating in Lelystad.

Stratenmaker Lelystad
Sierbestrating Lelystad

Bestrating in Lelystad verzakt?

Niet alleen sierbestrating wordt vakkundig aangelegd door Bongers Bestrating, ook als de bestrating is verzakt staan de vakmannen van Bongers Bestrating voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat de bestrating weer netjes en professioneel wordt hersteld zodat u weer kunt genieten van mooie vlakke en strakke bestrating. Wij maken van elke klus een prachtig kunstwerk. Heeft u een stratenmaker in Lelystad nodig? Het aanleggen of renoveren van bestrating laat u over aan de experts van Bongers Bestrating!

Offerte aanvragen

Heeft u een bestratingsopdracht? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij sturen u binnen 1 werkdag een passende offerte. Is er iets onduidelijk en wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen of vul het contactformulier in op onze contact pagina u krijgt binnen 4 uur reactie. Sfeervolle bestrating in Lelystad laat u aanleggen door de stratenmakers van Bongers Bestrating!

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Onze voordelen als
stratenmaker in Lelystad

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?