Stratenmaker Meppel

Heeft u een vakkundige stratenmaker in Meppel nodig? Bongers Bestrating heeft verschillende bestratingsprojecten gerealiseerd in Meppel. Van kleine tuinprojecten tot gemeentebestrating. Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating, herbestrating, tuinaanleg, kunstgras, terras aanleg en het bestraten van opritten. Tevens kunnen wij goed projectmatig werken, waardoor uw bestratingsproject binnen budget en tijdsplan wordt opgeleverd.

Heeft u bestrating liggen en wilt u dat laten inspecteren omdat het verzakt, of omdat er water blijft staan? Als ervaren stratenmaker in Meppel komen we graag bij u langs. De inspectie is geheel vrijblijvend en tijdens deze inspectie toetsen we de staat van uw terras, oprit, looppad of andere bestrating. Na de inspectie krijgt u advies over de te ondernemen maatregelen of de verschillende opties die u heeft. De uitkomst kan zijn dat u niets aan de bestrating hoeft te doen of dat u de bestrating opnieuw moet laten uitvoeren. Een andere alternatief is een herbestrating van de huidige situatie. Op basis van uw wensen realiseer ik een eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft. Schakel Bongers Bestrating in als uw stratenmaker in Meppel.

Stratenmaker Meppel
Sierbestrating Meppel

Allround stratenmaker in Meppel

Op zoek naar sierbestrating in Meppel? Als allround stratenmaker in de buurt van Meppel bent u bij ons aan het goede adres. Naast het perfect leggen van sierbestrating staan we paraat om u te helpen met het maken van de juiste keuzes zoals het materiaal, de kleuren en patronen. Tevens hebben wij het triple B principe, bestraten binnen budget. Dit principe werkt anders dan bij de meeste bestratingsondernemers. U geeft aan voor welk budget u een tuin wilt laten opknappen en wij inventariseren de mogelijkheden, maximaal rendement dus. Meedenken, rekening houden met uw budget en het leveren van topkwaliteit, dat mag uw verwachten van een stratenmaker in Meppel.

Stratenmaker Zuidveen

Offerte aanvragen

Wilt u Bongers Bestrating inschakelen als uw stratenmaker in Meppel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. De offerte is geheel vrijblijvend. Hierdoor kunt u rustig oriënteren, voordat u een keuze hoeft te maken. Is het een complex bestrating in Meppel, dan komen wij ook graag bij u langs om een betere inschatting te kunnen maken van het tijdspad en de kosten die om de hoek komen kijken.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Onze voordelen als

stratenmaker in Meppel

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?