Menu

Stratenmaker Steenwijk

Bestratingsbedrijf voor
particulieren en bedrijven

Bongers Bestrating is al jarenlang een begrip in Steenwijk en omstreken. Als ervaren stratenmaker in Steenwijk hebben we een groot projectenportfolio. U zult ongetwijfeld bestratingen tegenkomen die door ons zijn aangelegd. De kracht van Bongers Bestrating ligt in het deskundig adviseren, leggen en afleveren van verschillende bestratingsprojecten. 

Er is niets vervelender dan voor één project te moeten werken met verschillende aannemers. Mocht één aannemer verzuimen in het leveren van een dienst dan komt het project in geding. Met Bongers Bestrating heeft u daar geen last van. Van advies tot nazorg, Bongers Bestrating is de geschikte partij in Steenwijk als het gaat om bestrating.

Goedkope stratenmaker in Steenwijk

Goedkoop is een relatief begrip, wij kunnen niet in uw portemonnee kijken en voor u bepalen wat goedkope bestrating is. Wat wij wel weten is dat wij uitstekende kwaliteit en service bieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs in vergelijking met wat u elders tegen komt. U kunt bij ons vrijblijvend offertes aanvragen. 

Wilt u een stratenmaker in Steenwijk gratis laten inspecteren? Ook dat kan en is vrijblijvend, u wordt geholpen bij het maken van keuzes. Binnen budget kunnen wij het project realiseren en u krijgt deskundig advies over de materialen.

Tuinbestrating in Steenwijk

In de tuin genieten is iets waar wij in Nederland echt van kunnen genieten. Mooi weer, lekker eten, vrienden en kennissen over de vloer en een prachtige tuin. Sierbestrating of tuinbestrating kan een onderdeel zijn van uw tuin. Bongers Bestrating is uw ervaren stratenmaker in het leggen van sierbestrating in Steenwijk. Met een breed scala aan productkennis krijgt u altijd oprecht advies, de beste kwaliteit en wordt uw tuin perfect bestraat. 

Naast het leggen van sfeervolle bestrating is Bongers Bestrating ook gespecialiseerd in erfverharding, stratenmakers, terras aanleggen, sierbestrating, kunstgras en meer.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Als stratenmaker in Steenwijk pak ik uw project met beide handen aan. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens