Stratenmaker Steenwijk

Bongers Bestrating is al jarenlang een begrip in Steenwijk en omstreken. Als ervaren stratenmaker in Steenwijk hebben we een groot projectenportfolio. U zult ongetwijfeld bestratingen tegenkomen die door ons zijn aangelegd. De kracht van Bongers Bestrating ligt in het deskundig adviseren, leggen en afleveren van verschillende bestratingsprojecten. Er is niets vervelender dan voor één project te moeten werken met verschillende aannemers. Mocht één aannemer verzuimen in het leveren van een dienst dan komt het project in geding. Met Bongers Bestrating heeft u daar geen last van. Van advies tot nazorg, Bongers Bestrating is de geschikte partij in Steenwijk als het gaat om bestrating.

Stratenmaker Steenwijk
Stratenmaker Steenwijk

Goedkope stratenmaker in Steenwijk

Goedkoop is een relatief begrip, wij kunnen niet in uw portemonnee kijken en voor u bepalen wat goedkope bestrating is. Wat wij wel weten is dat wij uitstekende kwaliteit en service bieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs in vergelijking met wat u elders tegen komt. U kunt bij ons vrijblijvend offertes aanvragen. Wilt u een stratenmaker in Steenwijk gratis laten inspecteren? Ook dat kan en is vrijblijvend, u wordt geholpen bij het maken van keuzes, binnen budget het project realiseren, en u krijgt deskundig advies over de materialen.

Tuinbestrating in Steenwijk

In de tuin genieten is iets waar wij in Nederland echt van kunnen genieten. Mooi weer, lekker eten, vrienden en kennissen over de vloer en een prachtige tuin. Sierbestrating of tuinbestrating kan een onderdeel zijn van uw tuin. Bongers Bestrating is uw ervaren stratenmaker in het leggen van sierbestrating in Steenwijk. Met een breed scala aan productkennis krijgt u altijd oprecht advies, de beste kwaliteit en wordt uw tuin perfect bestraat. Naast het leggen van sfeervolle bestrating is Bongers Bestrating ook gespecialiseerd in erfverharding, stratenmakers, terras aanleggen, sierbestrating, kunstgras en meer. Als stratenmaker in Steenwijk pak ik uw project met beide handen aan. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Onze voordelen als

stratenmaker in Steenwijk

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?