Stratenmaker Wolvega

Als allround stratenmaker zijn wij zeer actief in Wolvega. Wij worden ingezet voor bedrijfsklussen, gemeenteprojecten en ook particulieren zijn wij niet geheel onbekend. Als u op zoek bent naar vakkundige bestrating, dan bent u bij Bongers Bestrating aan het juiste adres. Als bestratingsprofessional kunnen wij u van dienst zijn op alle fronten van bestrating en tuinaanleg. Uw project in Wolvega wordt tot in de puntjes geregeld, zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

Projecten zijn tijd, resultaat en financieel gebonden. Dat realiseert Bongers Bestrating zich maar al te goed. Daarom kunt u bij ons op twee manieren terecht.

  1. U heeft een idee en wij bespreken deze met u en u krijgt een prijs opgave;
  2. Wij helpen u bij de eisen en wensen binnen een bepaald budget. Zo staat u nooit voor verrassingen of teleurstellingen. Een project dat binnen een bepaald budget gerealiseerd kan worden die ook nog eens tijdsgebonden is.
Stratenmaker Wolvega
Sierbestrating Wolvega

Allround stratenmaker Wolvega

Sierbestrating is een vorm van bestraten met oog voor functionaliteit en sierlijkheid. Functioneel doordat bestrating een praktische functie heeft voor bijvoorbeeld looppaden, terrassen en veranda’s en sierlijk omdat sierbestrating, zoals de naam al aangeeft, ook emotioneel aspect heeft. De steen die gebruikt wordt, de kleur, vorm en het patroon zijn allemaal ingrediënten voor een mooi resultaat.

Uw bestrating door een ervaren stratenmaker in Wolvega laten uitvoeren? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij houden rekening met uw eisen, budget, materialen en de nazorg. Naast sierbestrating kunt u ook bij ons terecht voor een tal van andere zaken zoals tuinbestrating, bestraten van looppaden, opritten en tuinaanleg. Als stratenmaker hebben we mooie projecten opgeleverd in Wolvega, maar wij zijn ook actief op andere plekken zoals Meppel, Steenwijk en Emmeloord.

Stratenmaker Zuidveen

Bestrating binnen uw budget

Woont u in Wolvega en wilt u weten of uw bestrating aan vernieuwing toe is of wat de mogelijkheden zijn voor uitbreiding of renovatie? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Onze voordelen als

stratenmaker in Wolvega

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?