Bongers Bestrating

Wolvega

Bestrating Wolvega

Als allround bestratingsspecialist zijn wij zeer actief in Wolvega. Wij worden daar ingezet voor bedrijfsklussen, gemeente projecten en ook bij de particulieren zijn wij niet geheel onbekend. Als u op zoek bent naar bestrating Wolvega dan bent u bij Bongers Bestrating aan het juiste adres. Als bestratingsprofessional kunnen wij u van dienst zijn op alle fronten van bestrating en tuinaanleg.

 

Sierbestrating Wolvega

Sierbestrating is een vorm van bestraten met oog voor functionaliteit en sierlijkheid. Functioneel doordat bestrating een praktische functie heeft voor bijvoorbeeld looppaden, terrassen en veranda’s en sierlijk omdat sierbestrating, zoals de naam al aangeeft, ook emotioneel aspect heeft. De steen die gebruikt wordt, de kleur, vorm en het patroon zijn allemaal ingrediënten voor een mooi resultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij houden rekening met uw eisen, budget, materialen en de nazorg.

 

Overige diensten

Naast sierbestrating kunt u ook bij ons terecht voor een tal van andere zaken zoals tuinbestrating, bestraten van looppaden, opritten en tuinaanleg. Deze werkzaamheden worden onder andere uitgevoerd in Wolvega maar wij zijn ook actief op andere plekken zoals Meppel, Steenwijk en Emmeloord.

 

Bestrating Wolvega binnen uw budget

Projecten zijn tijd, resultaat en financieel gebonden. Dat realiseert Bongers Bestrating zich maar al te goed. Daarom kunt u bij ons op twee manieren terecht. 1. U heeft een idee en wij bespreken deze met u en u krijgt een prijs opgave of, 2. Wij helpen u bij de eisen en wensen binnen een bepaald budget. Zo staat u nooit voor verrassingen of teleurstellingen. Een project dat binnen een bepaald budget gerealiseerd kan worden die ook nog eens tijdsgebonden is. En het resultaat….. daar mag u zelf over oordelen.

 

Gratis bestrating inspectie in Wolvega

Woont u in Wolvega en wilt u weten of uw bestrating aan vernieuwing toe is of wat de mogelijkheden zijn voor uitbreiding of renovatie? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Bongers Bestrating staat voor bestrating in Wolvega en komen daarom graag bij u langs!

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?