Menu

Stratenmaker Wolvega

Bestratingsbedrijf voor
particulieren en bedrijven

Als allround stratenmaker zijn wij zeer actief in Wolvega. Wij worden ingezet voor bedrijfsklussen, gemeenteprojecten en ook met particulieren zijn wij niet onbekend. Als u op zoek bent naar vakkundige bestrating, dan bent u bij Bongers Bestrating aan het juiste adres. Als bestratingsprofessional kunnen wij u van dienst zijn op alle fronten van bestrating en tuinaanleg. Uw project in Wolvega wordt tot in de puntjes geregeld, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Projecten zijn tijd, resultaat en financieel gebonden. Dat realiseert Bongers Bestrating zich maar al te goed. Daarom kunt u bij ons op twee manieren terecht.
U heeft een idee en wij bespreken deze met u en u krijgt een prijs opgave;
Wij helpen u bij de eisen en wensen binnen een bepaald budget. Zo staat u nooit voor verrassingen of teleurstellingen. Een project dat binnen een bepaald budget gerealiseerd kan worden die ook nog eens tijdsgebonden is.

Allround stratenmaker Wolvega

Sierbestrating is een vorm van bestraten met oog voor functionaliteit en sierlijkheid. Functioneel doordat bestrating een praktische functie heeft voor bijvoorbeeld looppaden, terrassen en veranda’s en sierlijk omdat sierbestrating, zoals de naam al aangeeft, ook emotioneel aspect heeft. De steen die gebruikt wordt, de kleur, vorm en het patroon zijn allemaal ingrediënten voor een mooi resultaat.

Uw bestrating door een ervaren stratenmaker in Wolvega laten uitvoeren? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij houden rekening met uw eisen, budget, materialen en de nazorg. Naast sierbestrating kunt u ook bij ons terecht voor een tal van andere zaken zoals tuinbestrating, bestraten van looppaden, opritten en tuinaanleg. Als stratenmaker hebben we mooie projecten opgeleverd in Wolvega, maar wij zijn ook actief op andere plekken zoals Meppel, Steenwijk en Emmeloord.

Bestrating binnen uw budget

Woont u in Wolvega en wilt u weten of uw bestrating aan vernieuwing toe is of wat de mogelijkheden zijn voor uitbreiding of renovatie? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens