Bestrating Zwolle

U bent opzoek naar een vakkundige stratenmaker in Zwolle? Dan bent u bij Bongers Bestrating aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring op het gebied van bestratingen in Zwolle, Meppel en Kampen. Wilt u de huidige bestrating laten her bestraten, of juist een compleet nieuwe bestrating aanleggen? Bongers helpt u met alle opdrachten op het gebied van bestrating!

Waarom Bestrating in Zwolle door Bongers

Bij Bongers kunt u terecht voor alle soorten bestrating in Zwolle. De kracht van ons bedrijf ligt in het vakmanschap, meedenken en onze gedrevenheid. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van zeer goede service en de beste kwaliteit en prijsverhouding. Of u nu uw huidige straat wilt her bestraten, of een compleet nieuwe straat aan wilt leggen: Bongers Bestrating is uw partner! Wij bestraten tuin, oprit als erf-verharding voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze stratenmakers hebben veel ervaring met het aanleggen van bestrating in Zwolle, Overijssel. Diverse uiteenlopende klussen hebben wij tot zeer mooie resultaten mogen opleveren. U krijgt bij ons ruime keuze aan de te gebruiken kleuren en patronen. Bovendien wordt de bestrating zeer vakkundig aangelegd: elke bestrating heeft een andere behandeling nodig.

Benieuwd naar de mogelijkheden van herstel of aanleggen van nieuwe bestrating in Zwolle, Lelystad of Kampen? Neem contact met ons op! Bij ons kunt u rekenen op vakwerk tegen zeer scherpe prijzen! Bestrating aanleggen in Zwolle laat u over aan Bongers Bestrating!

VRAGEN OVER BESTRATING IN Zwolle?

Vragen over bestrating in Zwolle aan Bongers Bestrating? Wij staan u graag uitgebreid te woord. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06-14930704.
Of vul makkelijk en snel onderstaand formulier in u ontvangt binnen 2 uur een reactie.

Bestrating in Zwolle laat u over aan de experts van Bongers Bestrating!

Mail ons