Menu

Complete

Bestratingen

BESTRATINGEN AFGESTEMD OP UW WENSEN

Bent u op zoek naar een stratenmaker voor het professioneel aanleggen van uw bestrating? Dan bent u bij Bongers Bestrating in aan het juiste adres. Door ons ruime werkgebied helpen we vele klanten met het aanleggen van straatwerk, het plaatsen van schuttingen en het creëren van mooie sierbestrating.

De stratenmakers van Bongers Bestrating legt vakkundig uw bestrating aan, van betonklinkers tot aan natuursteen tegels. In overleg ontwerpen en voeren we de werkzaamheden uit, zodat we samen tot een perfect resultaat komen.

onze

mogelijkheden

Wij hebben gezamenlijk vele jaren werkervaring en kunnen u op vrijwel elk gebied van dienst zijn. Bent u van plan om nieuwe bestrating aan te leggen of wilt u de huidige bestrating opnieuw laten aanleggen (herbestrating)? Dan kan Bongers Bestrating u helpen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het aanleggen of repareren van uw hemelwaterafvoer.

Wij komen graag bij u langs om de opdracht te bekijken en uw wensen te bespreken, zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen geven. U zult merken dat wij u een scherpe prijs aanbieden met een hoge kwaliteit.

BESTRATINGSPARTNER

BESTRATINGS-PARTNER

PARTICULIER & BEDRIJVEN

Om tot het beste eindresultaat te komen gaan wij altijd in goed overleg aan het werk.

Sinds de oprichting van Bongers Bestrating zijn wij al actief met het maken van projecten voor particulieren en bedrijven. Om tot het beste eindresultaat te komen gaan wij altijd in goed overleg aan het werk. Door de jaren heen hebben wij mooie projecten mogen afronden voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. 

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen Steenwijk, Meppel, Zwolle, Emmeloord, Havelte, Wolvega, Heerenveen en Lelystad.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens