BESTRATING

Bestrating

Er zijn verschillende soorten bestrating Betonnen bestrating, Natuursteen bestrating, Keramiek Bestrating, Gebakken bestrating en zo zijn er ook nog een tal van kleuren en zo heeft een keramiek tegels een andere behandeling nodig dan een beton tegel. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Bongers Bestrating.

Sierbestrating

De basis voor een mooie tuin ligt voor een groot deel bij de sierbestrating. De aanleg ervan, het patroon dat u kies en het type steen is van groot belang voor mooi sierbestrating. Lees meer….

Tuin aanleg

Bij een tuinaanleg komt veel bij kijken zoals welke bestrating, ontwerp, en welke kleuren moet er worden gebruikt voor een prachtig resultaat. Zo zijn er mogelijkheden om de style in uw woning door te voeren naar buiten waar u lekker kunt genieten.

Terras aanleg

Een prachtig terras wil iedereen maar hoe moet er een mooi terras aangelegd worden. Er zijn verschillende manieren om een prachtig terras aan te leggen maar het belangrijkste is dat een terras vlak moet zijn zonder bulten en gaten.

Tuinbestrating

Elke tuin heeft bestrating, er komt veel bij kijken bij tuinbestrating welke stenen moet u kiezen welke ondergrond is van belang voor het beste resultaat. Wilt u uw tuinbestrating mooi strak of wilt u mooie circel’s in uw bestrating.

Stratenmaker

U wilt uw bestrating laten aanleggen of renoveren door een stratenmaker? Maar wat komt er allemaal voor kijken. Een stratenmaker is een vak apart en er moet met verschillende eisen rekening mee worden gehouden wat natuurlijk 1 van de eisen is hoe moet de afwatering zijn voor de bestrating.

Bestratings tegels kopen

Er zijn veel verschillende soorten tegels er zijn goedkope tegels of strakke terrastegels maar ook is er een ruim aanbod in natuursteen en dan mag natuurlijk de betonklinker niet vergeten worden.

Plaatsen

Bongers Bestrating is actief in de plaatsen Wolvega, Steenwijk, Emmeloord, Meppel en Havelte maar ook buiten deze plaatsen hebben we prachtige projecten mogen uitvoeren.

Offerte of gratis inspectie

Wilt u meer informatie neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u problemen met uw bestrating of weet u niet wat u moet doen vraag dan een gratis inspectie aan wij doen dit binnen een straal van 35 km vanaf onze vestiging.

Bestrating Friesland Heerenveen
Bestrating

Stel uw vraag direct online