Bestrating

Bestratingsbedrijf voor particulier en bedrijf

Voordelig bestrating leggen.

Bestrating aanleggen en bent u opzoek naar een stratenmaker voor het professioneel aanleggen van uw bestrating? Dan bent u bij Bongers Bestrating in Zuidveen aan het juiste adres. Door onze ruime werkgebied kunnen wij vele klanten helpen met het aanleggen van straatwerk, of het plaatsen van schuttingen en het creëren van mooie sierbestrating in uw tuin. De stratenmakers van Bongers Bestrating legt bestrating van betonklinkers tot aan natuursteen tegels tot het leggen van gebakken klinkers.

Wij ontwerpen en voeren de werkzaamheden uit in overleg met u, om samen tot een perfect resultaat te komen.

Daarom kiest u Bongers Bestrating

N

Scherpe prijs

N

Ruime ervaring

N

Snelle inzet en flexibel

N

Kwaliteit en klant op 1

N

Kleine en grote projecten

Bestrating aanleggen

Sierbestrating, Erf-bestrating, Tuinbestrating, Oprit, Project

Wat Bongers voor u kan Bestraten?

Bent u van plan om nieuwe bestrating aan te leggen of wilt u uw huidige bestrating opnieuw laten aanleggen omdat deze is verzakt en er water op de bestrating blijft liggen? Dan kan Bongers Bestrating u helpen!! Tevens kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen of repareren van uw hemelwaterafvoer. Wij komen graag bij u langs om de opdracht te bekijken en het bespreken van uw wensen, zodat wij u een vrijblijvende offerte voor de bestrating kunnen geven. U zult merken dat wij u een scherpe prijs aanbieden met een hoge kwaliteit.

Bestratingspartner voor particulier en bedrijf

Sinds de oprichten van Bongers Bestrating zijn wij al actief met het maken van projecten voor pariculieren en bedrijven. Om tot het beste eindresultaat te komen gaan wij altijd in goed overleg aan het werk. Door de jaren heen hebben wij mooie projecten mogen afronden voor zowel de particulier en bedrijven die ons wisten te vinden. Ook worden wij ingeschakeld door scholen en Vve. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren. 

Straatwerk klinker in Onna

Werkgebied van Bongers Bestrating

De Stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen Steenwijk, Meppel, Zwolle, Emmeloord, Havelte, Wolvega, Heerenveen en Lelystad.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor uw bestrating?

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Graag weten wat wij voor u kunnen betekenen om uw bestratingsproject te kunnen realiseren?
Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken dan graag een afspraak om het project te bekijken en geven u graag advies op maat.

Graag liever direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan ook u kunt makkelijk en snel een offerte aanvragen. Wij nemen gewenst dan contact met u op.

Waarom Bongers Bestrating?

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Z

Deskundig advies

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?