Bestrating

Bestratingsbedrijf voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een stratenmaker voor het professioneel aanleggen van uw bestrating? Dan bent u bij Bongers Bestrating in aan het juiste adres. Door onze ruime werkgebied helpen vele klanten met het aanleggen van straatwerk, het plaatsen van schuttingen en het creëren van mooie sierbestrating.

De stratenmakers van Bongers Bestrating legt vakkundig uw bestrating aan, van betonklinkers tot aan natuursteen tegels. In overleg ontwerpen en voeren we de werkzaamheden uit, zodat we samen tot een perfect resultaat komen.

Daarom kiest u Bongers Bestrating

N

Scherpe prijs

N

Ruime ervaring

N

Snelle inzet en flexibel

N

Kwaliteit en klant op 1

N

Kleine en grote projecten

Bestrating Emmeloord

Wat kunnen wij voor u bestraten?

Bent u van plan om nieuwe bestrating aan te leggen of wilt u de huidige bestrating opnieuw laten aanleggen? Dan kan Bongers Bestrating u helpen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het aanleggen of repareren van uw hemelwaterafvoer.

Wij komen graag bij u langs om de opdracht te bekijken en uw wensen te bespreken, zodat wij u een vrijblijvende offerte kunnen geven. U zult merken dat wij u een scherpe prijs aanbieden met een hoge kwaliteit.

Bestratingspartner voor particulier en bedrijf

Sinds de oprichting van Bongers Bestrating zijn wij al actief met het maken van projecten voor particulieren en bedrijven. Om tot het beste eindresultaat te komen gaan wij altijd in goed overleg aan het werk. Door de jaren heen hebben wij mooie projecten mogen afronden voor particulieren en bedrijven.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en Vve. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren. 

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen Steenwijk, Meppel, Zwolle, Emmeloord, Havelte, Wolvega, Heerenveen en Lelystad.

Straatwerk klinker in Onna

Vrijblijvend contact of offerte?

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, ook u kunt makkelijk en snel een offerte aanvragen. Wij nemen gewenst dan contact met u op.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?