Erfbestrating in Appelscha

Stratenmaker appelscha

Klant: Bedrijf
Plaats: Appelscha
Project: Bij dit project hebben wij al het asfalt verwijdert en nieuwe inrit aangelegd met betonklinkers bont genuanceerd, hiervoor hebben wij eerst alle benodigde grondwerkzaamheden uitgevoerd en opsluitbanden gezet voor het tegen gaan van het uitlopen van de bestrating. Achter hebben wij een nieuw terras gemaakt waardoor de klant meer tafeltjes kwijt kon voor haar restaurant. Dit project bestond uit 550M2 betonklinkers aanleggen en 275M2 20×30 stenen in de kleur grijs/zwart.  

Voorbereiding bestrating appelscha
Grondwerk stratenmaker appelscha
Herbestrating betonklinkers Dronten
Zandbaan maken voor erfverharding
Stratenmaker appelscha
Inrit vleugel bestraten
Oprit - erf bestrating
Bongers Stratenmaker in havelte

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?