Goedkoop bestraten

Bongers Bestrating is een begrip in de regio als het gaat om goedkoop bestraten. Wij hebben al vele jaren ervaring op het gebied van bestratingen en kunnen u hierdoor hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen leveren. Het goedkoop bestraten voeren wij uit voor zowel het bestraten van uw tuin, oprit, of erfverharding bij uw bedrijf. Tevens kunt u bij ons terecht voor goedkoop bestraten, wanneer uw bestrating is verzakt, wij zullen er dan voor zorgen dat de bestrating uitermate professioneel wordt hersteld. Zodat u weer kunt genieten van strakke bestrating.

Stratenmaker Zuidveen

Goedkoop bestraten door Bongers Bestrating

Goedkoop bestraten voeren wij graag uit voor particulieren, bedrijven, gemeenten en overheden. We hebben een ruime keuze aan bestratingsmaterialen waaruit u een keuze kunt maken. Wilt u graag een vrijblijvende advies? Onze vakmannen komen graag bij u langs om de situatie te gaan bekijken en het bespreken van uw wensen.

Wij denken graag met u mee over de juiste bestratingsmaterialen voor uw opdracht u heeft een keuze uit meer dan 2500 bestratingsmaterialen. Hierdoor kan het goedkoop bestraten geheel naar uw wensen worden uitgevoerd! Wij staan voor vakmanschap, meedenken en gedrevenheid gecombineerd met kwaliteit en service en dit alles tegen scherpe prijzen.

Wij komen graag langs bij u op locatie om de mogelijkheden door te spreken, zodat het goedkoop bestraten geheel naar uw wensen wordt uitgevoerd. Wij werken met een vaste prijs garantie, zodat u achteraf geen extra kosten heeft. Dit maakt het bestraten door Bongers Bestrating goedkoop. Neem contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie! Of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?