Menu

strakke

hekwerken

Van sierhekwerk tot spijlenhekwerk

Het toevoegen van een hekwerk aan uw tuin kan een groot verschil maken. Het is niet alleen een manier om uw tuin te markeren, maar het biedt ook veiligheid, privacy en voegt stijl toe aan uw huis en tuin.

Een prachtig hekwerk is als de finishing touch voor uw terrein. Het verfraait niet alleen uw huis of bedrijfspand, maar biedt ook bescherming door ongewenste bezoekers buiten te houden. Het laten plaatsen van een hekwerk door specialisten zorgt niet alleen voor de juiste installatie, maar ook voor gemoedsrust, omdat het voldoet aan de regels en voorschriften. U kunt zowel een hekwerk met ons uitzoeken, maar wij kunnen ook uw elders aangeschafte hekwerk plaatsen. 

hekwerken binnen uw budget

Wilt u uw tuin voorzien van een strak hekwerk? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen en hekwerken zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens