Menu

voordelige

herbestrating

herbestrating

Specialist in herbestrating

Bongers Bestrating is gespecialiseerd als het gaat om herbestrating. Door onze ruime ervaring kunnen wij uw bestrating weer vakkundig herbestraten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om het goedkoop herbestraten van uw tuin, oprit, schoolplein of parkeergelegenheden, wij voeren alle werkzaamheden uit met de beste kwaliteit en vakmanschap. Zo kunt u weer jaren genieten van de herbestrating.

Naast het goedkoop herbestraten zijn wij ook actief in het goedkoop bestraten. Goedkoop herbestraten is een van de vele werkzaamheden wat Bongers Bestrating uitvoert voor particulieren, bedrijven en scholen. Zo kunt u bij herbestrating ook denken om de bestrating in een nieuw patroon te leggen.

onze

mogelijkheden

Goedkoop herbestraten

Naast het herbestraten verzorgen wij het aanleggen van nieuwe bestrating of het aanleggen van kunstgras of erfverharding. Bekijk onze werkzaamheden voor een volledig overzicht. Wilt u graag advies over herbestrating ? Wij helpen u graag met een uitgedacht plan voor het goedkoop herbestraten.

Ligt uw bestrating er niet meer netjes bij of blijft er water op uw bestrating liggen? De specialisten van Bongers Bestrating helpen u graag. Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project te bespreken en te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bongers Bestrating, of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens