Herbestrating

Specialist in herbestrating

Bongers Bestrating is gespecialiseerd als het gaat om herbestrating. Door onze ruime ervaring kunnen wij uw bestrating weer vakkundig herbestraten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om het goedkoop herbestraten van uw tuin, oprit, schoolplein of parkeergelegenheden, wij voeren alle werkzaamheden uit met de beste kwaliteit en vakmanschap. Zo kunt u weer jaren genieten van de herbestrating van de specialisten van Bongers Bestrating.

Naast het goedkoop herbestraten zijn wij ook actief in het goedkoop bestraten. Goedkoop herbestraten is 1 van de vele werkzaamheden wat Bongers Bestrating uitvoert voor particulieren, bedrijven en scholen. Zo kunt u bij herbestrating ook denken om de bestrating in een nieuw patroon te leggen. 

Bongers-Bestrating-stratenmaker
Bestrating Wolvega

Goedkoop herbestraten

Naast het herbestraten verzorgen wij het aanleggen van nieuwe bestrating of het aanleggen van kunstgras of erfverharding. Bekijk onze werkzaamheden voor een volledig overzicht. Wilt u graag advies over herbestrating ? Wij helpen u graag met een uitgedacht plan voor het goedkoop herbestraten.

Ligt uw bestrating er niet meer netjes bij of blijft er water op uw bestrating liggen? De specialisten van Bongers Bestrating helpen u graag. Wij komen vrijblijvend bij u langs om het project te bespreken en te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bongers Bestrating, of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?