Bongers Bestrating

Over Ons

Over ons

Bongers Bestrating is in 2011 opgericht door Jeffrey Bongers. Het motto van het bedrijf is het leveren van goede kwaliteit en service.

Wij werken voor particulieren en bedrijven en zijn voornamelijk werkzaam binnen een straal van 50 km vanaf onze vestiging in de regio’s Drenthe, Overijssel, Friesland en Flevoland.
Bongers Bestrating is een allround stratenmakers bedrijf in Zuidveen. Met een team van professionals leveren wij verschillende diensten om uw bestrating zo compleet mogelijk af te leveren.

Van advies tot nazorg

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden met betrekking tot bestrating. Zo zijn wij een uitstekende partner om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes, zijn wij goed in staat om te werken binnen budget, en beschikken wij over een ruime kennis in producten om uw plannen te kunnen realiseren.

Verschillende diensten van Bongers Bestrating

Wat u wellicht graag over ons wilt weten is welke diensten wij leveren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

  • Stenen / Trappen
  • Grasmatten
  • Erfverharding
  • Bestrating van pleinen en straten
  • Reinigen en onderhoud
  • Antislip oplossingen

Toen het bestraten begon!

Bestrating aanleggen met klinkers

Meer over ons

Tot slot willen wij u graag laten weten dat wij een betrouwbare partner zijn die graag met u mee denkt. Door de jaren heen hebben wij een zeer goede reputatie kunnen opbouwen en willen u graag van dienst zijn. Wij helpen u graag, neem contact met ons op en wij zijn enthousiast om voor u aan de slag te mogen!

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?