Menu

over

bongers bestrating

Het verhaal achter Bongers

Bongers Bestrating is in 2011 opgericht door Jeffrey Bongers. Het motto van het bedrijf is het leveren van goede kwaliteit en service. Wij werken voor particulieren en bedrijven en zijn voornamelijk werkzaam in de regio’s Drenthe, Overijssel, Friesland en Flevoland.

Bongers Bestrating is VCA-Vol gecertificeerd, en zijn als allround bestratingsbedrijf gevestigd in Steenwijk. Met een team van professionals leveren wij verschillende diensten om uw bestrating zo compleet mogelijk af te leveren.

Van advies tot nazorg

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden met betrekking tot bestrating. Zo zijn wij een uitstekende partner om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes, om te werken binnen budget en beschikken wij over een ruime kennis in producten om uw plannen te realiseren.

Stratenmaker Dronten

Vakkundige bestratingen en meer

Bent u benieuwd welke diensten wij leveren? Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende diensten

> Sierbestrating
> Bestrating
Tuinbestrating
> Herbestrating
> Reparaties

>  Grasmatten
>  Erfverharding
>  Reinigen en onderhoud
>  Antislip oplossingen

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens