Werkgebied

Waar is Bongers Bestrating actief?

Bongers Bestrating is gevestigd in Zuidveen en doet veel projecten in plaatsen rondom Steenwijk in een straal van 60 kilometer. Zo is Bongers Bestrating erg actief geweest in Appelscha, Steenwijk, Zwolle, Diever, Emmeloord, Meppel en Lelystad.

Bestrating wordt door Bongers Bestrating zeer vakkundig aangelegd. Elke bestrating heeft een unieke behandeling nodig om tot het mooiste resultaat te komen. Zo hebben  gebakken klinker andere eigenschappen dan betonnen klinkers en dit vergt een andere methodiek.

Bestrating Steenwijk

Bongers Bestrating heeft een gevestigde naam in de plaats Steenwijk. Bijna 25% van onze bestratingsklussen vinden plaats in Steenwijk. Wilt u ook in Steenwijk bestrating aanleggen of wilt u uw huidige bestrating opnieuw laten bestraten? Dan kan Bongers Bestrating u helpen.

Bestrating Emmeloord

Bij Bongers Bestrating kunt u terecht voor alle soorten bestrating in Emmeloord. De kracht van het bedrijf ligt in het vakmanschap, meedenken, pro-activiteit en gedrevenheid. Daarnaast bent u bij Bongers Bestrating verzekerd van zeer goede service en de beste kwaliteit bestrating. Of het gaat om herbestrating, of een compleet nieuwe straat aan wilt leggen: Bongers Bestrating is uw partner op het gebied van bestrating. Wij bestraten tuin, oprit als erf-verharding voor zowel particulieren als bedrijven.

Bestrating Wolvega

Bongers Bestrating heeft veel ervaring met het aanleggen van sierbestrating in Wolvega, Kampen en Emmeloord. Vele uiteenlopende projecten zijn tot een prachtig kunstwerk gerealiseerd. Naast sierbestrating in Wolvega of elders in het land, kunt u Bongers Bestrating ook inschakelen voor wanneer uw bestrating is verzakt. Bongers Bestrating zorgt ervoor dat de bestrating netjes en professioneel wordt hersteld zodat u er weer vele jaren van kunt genieten!

Bestrating Havelte

In het mooie natuurgebied in en rondom Havelte wordt er veel aandacht besteed aan de presentatie van boerderijen, opritten en lanen. Bongers Bestrating heeft mooie projecten gerealiseerd in de plaats Havelte. Zowel particulieren als bedrijven in Havelte hebben de deskundigheid van Bongers Bestrating mogen ervaren.

Bestrating Meppel

Bongers Bestrating is het bedrijf als het gaat om bestrating in Meppel. Door haar ruime ervaring op het gebied van bestrating zijn veel klanten in Meppel voorzien van een prachtige tuin en oprit. Meppel is een oude stad met bestratingen met veel klinkers.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u uw tuin of oprit laten bestraten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit mag ook als u niet in de hierboven genoemde plaatsen woont. Vraag vrijblijvend een offerte aan en u krijgt binnen 24 uur reactie. Zijn er problemen met u bestrating en weet u geen oplossing vraag dan gratis een inspectie aan u krijgt dezelfde dag nog antwoord.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?