Bongers Bestrating

Meppel

Bestrating Meppel

Bongers Bestrating heeft verschillende bestratingsprojecten gerealiseerd in Meppel. Van kleine tuinprojecten tot gemeente bestrating. Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating, herbestrating, tuinaanleg, kunstgras, terras aanleg en het bestraten van opritten. Tevens kunnen wij goed projectmatig werken waardoor uw bestratingsproject binnen budget en tijdsplan opgeleverd kan worden.

 

Sierbestrating Meppel

Op zoek naar sierbestrating Meppel? Als allround bestratingsbedrijf in de buurt van Meppel bent u bij ons aan het goede adres. Naast het perfect leggen van sierbestrating zijn ook in staat om u te helpen met het maken van de juiste keuzes zoals het materiaal, de kleuren en patronen. Tevens hebben wij het triple B principe, bestraten binnen budget. Dit principe werkt anders dan bij de meeste bestratingsondernemers. U geeft aan voor welk budget u een tuin wilt laten opknappen en wij inventariseren de mogelijkheden, maximaal rendement dus!

 

Gratis inspectie

Heeft u al in Meppel bestrating liggen en wilt u dat laten inspecteren omdat het verzakt, of omdat er water blijft staan? Wij komen graag bij u langs. De inspectie is geheel vrijblijvend en tijdens deze inspectie toetsen we de staat van uw terras, oprit, looppad of andere bestrating. Na de inspectie krijgt u advies over de te ondernemen maatregelen of de verschillende opties die u heeft. Dat kan zijn dat u niets aan de bestrating hoeft te doen, dat het herbestraat moet worden of dat u de bestrating opnieuw moet laten uitvoeren.

 

Bestrating Meppel offerte op maat

Wilt gebruik maken van een van onze werkzaamheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. De offerte is geheel vrijblijvend en 30 dagen geldig. Hierdoor kunt u rustig oriënteren voordat u een keuze hoeft te maken. Is het een complex bestratingsproject in Meppel dan komen wij ook graag bij u langs om een betere inschatting te kunnen maken van het tijdspad en de kosten die om de hoek komen kijken.

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?