Menu

Bestrating

reinigen

Bestrating laten reinigen?

Als allround stratenmaker zijn wij zeer actief in Wolvega en omgeving. Wij worden ingezet voor bedrijfsklussen, gemeenteprojecten en ook met particulieren zijn wij niet onbekend. Naast het leggen van bestrating, worden wij ook ingehuurd voor het laten reinigen van bestrating. Als bestratingsprofessional kunnen wij u van dienst zijn op alle fronten van bestrating en tuinaanleg. Uw project wordt tot in de puntjes geregeld, zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

Bestrating verliest na verloop van tijd zijn mooie uitstraling. Veelal door weersinvloeden verandert ook de kleur van straatwerk. Bongers Bestrating maakt terras, vlonder en/of bestrating weer als nieuw.  

Een terras of bestrating goed reinigen vergt naast kennis en ervaring, kwaliteit en vakmanschap. Wij gebruiken professionele apparatuur en zorgen voor een krachtig resultaat.

Van terras tot bestrating

Het reinigen van terrassen en bestrating is essentieel voor het behouden van een frisse uitstraling en duurzaamheid. Met gespecialiseerde reinigingstechnieken worden hardnekkig vuil, algen en mossen verwijderd, waardoor de levensduur van het oppervlak wordt verlengd.

Door regelmatig het straatwerk te laten reinigen behoud je niet alleen de esthetiek, maar voorkom je ook structurele schade. Professionele reiniging verzekert een grondige aanpak, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke methoden om de omliggende omgeving te beschermen. Het resultaat? Een stralend schone buitenruimte die uitnodigt tot ontspanning.

Reiniging binnen uw budget

Wilt u weten of uw bestrating aan reiniging toe is of wat de mogelijkheden zijn voor uitbreiding of renovatie? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het laten reinigen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren, straatwerk en schuttingen. 

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens