Sierbestrating Meppel

Op zoek naar een stratenmaker die uw sierbestrating in Meppel vakkundig aanlegt? Bongers Bestrating is de juiste partij voor een perfect eindresultaat. Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen van sfeervolle sierbestrating voor tuinen, terrassen, looppaden en opritten. Bij het kiezen van uw sierbestrating in Meppel spelen meerdere factoren een rol. Welk patroon past het beste bij uw smaak en welke type steen vindt u het mooist? Gaat u voor keramische tuintegels of toch voor betontegels?

Sierbestrating wordt in verschillende patronen aangelegd, zoals een blokverband, elleboogverband, wildverband en keperverband. Als ervaren stratenmaker adviseer ik u graag om een prachtig ontwerp neer te zetten. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen, zodat uw sierbestrating in Meppel er perfect bij ligt. Onze kracht zit in het secure werken dat binnen tijd en budget gerealiseerd wordt.

Sierbestrating Meppel

Sfeervolle en praktische sierbestrating in Meppel

Het voordeel van sierbestrating is dat u een onderhoudsvriendelijke tuin of oprit in Meppel heeft. Daarnaast zorgt een strakke bestrating voor een veilige ondergrond. Sierbestrating is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een mooi uitstraling van uw tuin of oprit. Een bestrate tuin oogt direct ruimtelijker en overzichtelijker. Het is het visitekaartje van uw woning en daar wilt u trots op zijn. Bongers Bestrating heeft een scala aan producten voor een mooie sierbestrating. Wij helpen u met het kiezen van de juiste vormen, patronen en stenen. Voor iedere type woning realiseren we een strak eindresultaat, waar u jarenlang plezier van heeft. Wilt u sierbestrating in Meppel laten aanleggen? Bongers Bestrating creëert een unieke sfeer voor uw tuin, oprit of terras. Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?