Bongers Bestrating

Sierbestrating Voorbeeld

Sierbestrating voorbeelden

Sierbestrating voorbeelden

De specialisten van Bongers Bestrating hebben al vele projecten afgerond in Steenwijk, Meppel, Emmeloord en Lelystad met een prachtig resultaat. Dit willen wij graag delen met jullie, daarom zijn hier een aantal mooie sierbestrating voorbeelden te vinden. Deze sierbestrating voorbeelden zijn gelegd en vaak ook door ons zo geadviseerd.

 

Gebakken klinkers

Bongers Bestrating doet ook veel met gebakken klinkers. Zo hebben we ook al veel verschillende projecten met gebakken klinkers afgerond met een zeer mooi resultaat. Gebakken klinkers worden bij Bongers Bestrating gelegd op de beste manier. Wij zijn gespecialiseerd in het ouderwets bestraten onder de hamer. Ook van gebakken klinkers hebben wij een aantal voorbeelden waarmee wij werken.

 

Betonklinkers

Betonklinkers zijn ideaal voor het aanleggen van een oprit, maar kunnen ook heel mooi van toepassing zijn voor het terras bij u woning. De betonklinker is er in verschillende kleuren verkrijgbaar dus voor ieders wat wils. Om gebruik te maken van verschillende patronen kunt u mooi onderscheid gaan maken van een looppad, terras, of oprit. Wilt u meer informatie over het patroon wat het beste bij u past? Neem dan contact op met onze specialisten!

 

Terrastegels

Terrastegels zijn er in verschillende formaten, elk formaat geeft een ander karakter in uw tuin. Steeds meer wordt er gebruik gemaakt om strakke terras tegels te gaan combineren met ouderwetse bestrating. Zo kunt u het strakke mooi combineren met het authentieke van vroeger wat een mooi effect geeft aan uw terras. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden  neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Houten terras met Siergrind

Naast het aanleggen van sierbestrating, terrastegels, gebakken klinkers maken onze vakmensen ook zeer mooie onderhoudsvrije houten terrassen. Bongers Bestrating heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van houtenterrassen en zo is er voor ieder budget een ruime keuze.
Siergrind gaan combineren met een houten terras geeft een mooi natuurlijke uitstraling waar vrijwel geen onderhoud aan hoeft worden gepleegd.
Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor een houten terras.

Voorbeelden sierbestrating inspiratie

Als u een nieuwe tuin wilt maar u weet nog niet in wat voor stijl of wat u moet verwachten, dan geven wij graag een aantal voorbeelden van sierbestrating. De mogelijkheden van sierbestrating zijn eindeloos. Er zijn diverse soorten stenen, talloze formaten en kleurstellingen. Deze stenen kunnen worden gevarieerd en in allerlei verschillende legverbanden worden gelegd.  Om een goede keuze te hanteren en een bestrating naar uw wensen te realiseren is het handig om een aantal voorbeelden van sierbestrating te bekijken. Wij geven dan ook graag een aantal voorbeelden van sierbestrating weer.

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?