Sierbestrating

De basis voor een mooie tuin ligt voor een groot deel bij de bestrating. De aanleg ervan, het patroon dat u kiest en het type steen is van groot belang voor mooie sierbestrating. De tuin is immers onderdeel van uw sociale leven. Bongers Bestrating heeft ruime ervaring met het aanleggen van sierbestrating voor onder andere terrassen, looppaden, in- en opritten.

Bestrating kan in verschillende patronen worden gelegd. U kunt hierbij onder andere denken aan blokverband, elleboogverband, wildverband en keperverband. Voor een oprit wordt vaak gekozen voor een elleboogverband of een keperverband, visueel is dit een erg mooie patroon maar het helpt ook spoorvorming tegen te gaan.

Sierbestrating voor uw oprit of looppaden

Sierbestrating wordt vaak toegepast bij het aanleggen van een oprit en looppaden. Vaak gaat een mooi huis of een mooie tuin gepaard met een mooie bestrating. Wat om u huis ligt is vaak het visitekaartje van uw woning. Bestrating kan in allerlei vormen worden aangelegd, zo is er voor elk type huis en woning bestrating dat perfect aansluit. De specialisten van Bongers Bestrating hebben al vele projecten afgerond in Steenwijk, Meppel, Emmeloord en Lelystad met een prachtig resultaat. 

Bestrating Meppel

Gebakken klinkers

  • Bongers Bestrating doet ook veel met gebakken klinkers. Zo hebben we ook al veel verschillende projecten met gebakken klinkers afgerond met een zeer mooi resultaat. Gebakken klinkers worden bij Bongers Bestrating gelegd op de beste manier. Wij zijn gespecialiseerd in het ouderwets bestraten onder de hamer. Ook van gebakken klinkers hebben wij een aantal voorbeelden waarmee wij werken.

Betonklinkers

  • Betonklinkers zijn ideaal voor het aanleggen van een oprit, maar kunnen ook heel mooi van toepassing zijn voor het terras bij u woning. De betonklinker is er in verschillende kleuren verkrijgbaar. Om gebruik te maken van verschillende patronen kunt u mooi onderscheid gaan maken van een looppad, terras, of oprit. Wilt u meer informatie over het patroon wat het beste bij u past? Neem dan contact op met onze specialisten!

Terrastegels

  • Terrastegels zijn er in verschillende formaten, elk formaat geeft een ander karakter in uw tuin. Steeds meer wordt er gebruik gemaakt om strakke terras tegels te gaan combineren met ouderwetse bestrating. Zo kunt u het strakke mooi combineren met het authentieke van vroeger wat een mooi effect geeft aan uw terras. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden  neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Houten terras met siergrind

Naast het aanleggen van sierbestrating, terrastegels, gebakken klinkers maken onze vakmensen ook zeer mooie onderhoudsvrije houten terrassen. Bongers Bestrating heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van houtenterrassen en zo is er voor ieder budget een ruime keuze. Siergrind gaan combineren met een houten terras geeft een mooi natuurlijke uitstraling waar vrijwel geen onderhoud aan hoeft worden gepleegd. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor een houten terras.

Als u een nieuwe tuin wilt maar u weet nog niet in wat voor stijl of wat u moet verwachten, dan geven wij graag een aantal voorbeelden van sierbestrating. De mogelijkheden van sierbestrating zijn eindeloos. Er zijn diverse soorten stenen, talloze formaten en kleurstellingen. Deze stenen kunnen worden gevarieerd en in allerlei verschillende legverbanden worden gelegd.

Hoe ervaren klanten onze diensten?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?