Sierbestrating

De basis voor een mooie tuin ligt voor een groot deel bij de sierbestrating. De aanleg ervan, het patroon dat u kies en het type steen is van groot belang voor mooi sierbestrating. De tuin is immers onderdeel van uw sociale leven.

Bongers Bestrating heeft een ruime ervaring met het aanleggen van sierbestrating van onder andere terrassen, looppaden, inritten en opritten

Patronen in sierbestrating

Er zijn verschillende patronen voor de bestrating denk hierbij aan blokverband, elleboogverband, wildverband, Keperverband dit zijn de meest voorkomende patronen in sierbestrating. Voor een oprit wordt vaak gekozen voor een elleboogverband of een keperverband om spoorvorming tegen te gaan.

Sierbestrating voor uw oprit of looppaden

Sierbestrating wordt vaak toegepast bij het aanleggen van een oprit, of looppaden om uw woning en is vaak het visitekaartje van de woning. Door het ruime assortiment van bestrating is er voor ieder wat wils Strak, Modern, Speels enz.

Verschil in materiaal siersteen

Er zijn verschillende soorten sierbestrating de meest voorkomende bestrating voor uw oprit zijn betonklinkers, waalformaat, dikformaat. Voor een terras of looppaden langs uw woning kunt u denken aan terrastegels, natuursteen, keramiek, of combineren met de bestrating van uw oprit zo laat u de bestrating mooi doorlopen om uw woning.

Sierbestrating is ook functioneel.
Door te gaan werken met verschillende kleuren en patronen kunt u prachtige Tuinbestrating aanleggen.
Hiervoor bieden wij u een uitgebreid assortiment Terrastegels, Klinkers, Natuursteen en vele verschillende legpatronen.
Wij zorgen ervoor dat uw tuin een plek wordt waar u kunt genieten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u gratis en vrijblijvend een offerte. Neem contact op met de medewerkers van Bongers Bestrating!!