Bongers Bestrating

Sierbestrating

Sierbestrating

De basis voor een mooie tuin ligt voor een groot deel bij de bestrating. De aanleg ervan, het patroon dat u kies en het type steen is van groot belang voor mooie sierbestrating. De tuin is immers onderdeel van uw sociale leven.

Bongers Bestrating heeft ruime ervaring met het aanleggen van sierbestrating voor onder andere terrassen, looppaden, in- en opritten.

 

Patronen in sierbestrating

Bestrating kan in verschillende patronen worden gelegd. U kunt hierbij onder andere denken aan blokverband, elleboogverband, wildverband en keperverband. Voor een oprit wordt vaak gekozen voor een elleboogverband of een keperverband, visueel is dit een erg mooie patroon maar het helpt ook spoorvorming tegen te gaan.

 

Sierbestrating voor uw oprit of looppaden

Sierbestrating wordt vaak toegepast bij het aanleggen van een oprit en looppaden. Vaak gaat een mooi huis of een mooie tuin gepaard met een mooie bestrating. Wat om u huis ligt is vaak het visitekaartje van uw woning. Bestrating kan in allerlei vormen worden aangelegd, zo is er voor elk type huis en woning bestrating dat perfect aansluit.

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?