Stratenmaker Dronten

Stratenmaker in Dronten nodig?

Bent u opzoek naar een stratenmaker in Dronten of omstreken? Dan gaat u voor Bongers Bestrating. Met de jarenlange ervaring als stratenmaker, ben je verzekerd van kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook voor de omgeving Dronten in plaatsen zoals Kampen, Swifterbant, Ens, Biddinghuizen en Lelystad staan de specialisten van Bongers Bestrating voor u klaar. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bestraten en her bestraten van oprit, tuin, schoolpleinen, erf, tot het aanleggen van prachtige sierbestrating.

Stratenmaker in Dronten

Het Stratenmaker bedrijf voor Dronten en omstreken

Bongers Bestrating neemt als stratenmaker in Dronten en omgeving zowel grote als kleine klussen aan. Denk bijvoorbeeld bij het nieuw aanleggen of renoveren van bestrating rondom je woning of bedrijf aan Bongers. Wij weten als geen ander dat vakkundig bestrating aanleggen extra aandacht nodig heeft. Bestrating waar zwaar verkeer overheen rijdt, verzakt immers eerder dan dat waar nauwelijks verkeer overheen gaat. Het is dus belangrijk deze aan te laten leggen door een professioneel bedrijf met voldoende ervaring. Wij van Stratenmaker bedrijf Bongers weten dit en besteden daarom extra aandacht aan de ondergrond. Door het juiste zand te kiezen en laag-voor-laag de grond aan te trillen, is de kans op verzakking klein. Ook wil je dat de bestrating rondom je woning of bedrijf er netjes bijligt.

Mooie bestrating is namelijk een visitekaartje voor u en ons.

Offerte voor het aanleggen of herstellen van uw bestrating in Dronten

Bent u benieuwd wat wij als stratenmaker in Dronten voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Naast onze mooie woorden op deze website wilt u wel graag weten wie u in huis haalt, moet de klik goed zijn en is vertrouwen van groot belang. Zodra wij de offerte van u ontvangen hebben krijgt u een vrij nauwkeurige kostenindicatie van ons. Mocht het zo zijn dat er vragen achter weg komen of denken wij meer informatie nodig te hebben dan nemen wij contact met u op. Wilt op korte termijn beginnen met uw project? Schakel Bongers Bestrating in als stratenmaker voor het aanleggen van uw bestrating in Dronten.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Onze voordelen als

stratenmaker in Dronten

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?