Menu

Stratenmaker Heerenveen

Stratenmaker Heerenveen
voor particulieren en bedrijven

Als fullservice stratenmaker bedrijf zijn wij zeer actief in Heerenveen. Wij worden ingezet voor het aanleggen van bestrating tot het zetten van schuttingen. Als u op zoek bent naar vakkundige bestrating, dan bent u bij Bongers Bestrating aan het juiste adres. Als bestratingsprofessional kunnen wij u van dienst zijn op alle fronten van het leveren van de materialen tot perfect aangelegde bestrating. Uw project in Heerenveen wordt tot in de puntjes geregeld, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Het aanleggen van bestrating kost tijd en daar zitten kosten aan. Dat realiseert Bongers Bestrating zich maar al te goed. Daarom kunt u bij ons op twee manieren terecht.
U heeft een idee en wij bespreken deze met u en u krijgt een prijs opgave;
Wij helpen u bij de eisen en wensen binnen een bepaald budget. Zo staat u nooit voor verrassingen of teleurstellingen. Een project dat binnen een bepaald budget gerealiseerd kan worden die ook nog eens tijdsgebonden is.

Allround stratenmaker Heerenveen

Sierbestrating is een vorm van bestraten met oog voor functionaliteit en sierlijkheid. Functioneel doordat bestrating een praktische functie heeft voor bijvoorbeeld looppaden, terrassen en veranda’s en sierlijk omdat sierbestrating, zoals de naam al aangeeft, ook emotioneel aspect heeft. De steen die gebruikt wordt, de kleur, vorm en het patroon zijn allemaal ingrediënten voor een mooi resultaat.

Uw bestrating door een ervaren stratenmaker in Heerenveen laten uitvoeren? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij houden rekening met uw eisen, budget, materialen en de nazorg. Naast sierbestrating kunt u ook bij ons terecht voor een tal van andere zaken zoals tuinbestrating, bestraten van looppaden, opritten en tuinaanleg. Als stratenmaker hebben we mooie projecten opgeleverd in Heerenveen, maar wij zijn ook actief op andere plekken zoals Wolvega, Lelystad en Emmeloord.

Bestrating binnen uw budget

Woont u in Heerenveen en wilt u weten of uw bestrating aan vernieuwing toe is of wat de mogelijkheden zijn voor uitbreiding of renovatie? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Naast de werkzaamheden voor de particulier worden wij ingeschakeld door scholen, gemeentes en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het leveren van alle voorkomende materialen, het leveren en zetten van schuttingen en hekwerken.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken van elk project een perfect resultaat, en dat voor een betaalbare prijs.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens