Menu

Stratenmaker Hoogeveen

Bestratingsbedrijf voor
particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar vakkundige stratenmaker in Hoogeveen? Dan bent u bij Bongers Bestrating aan het goede adres. Bongers Bestrating heeft jarenlang ervaring als stratenmaker. Wij zijn gespecialiseerd in sierbestrating, tuinaanleg, terras aanleggen, tuinbestrating en het verkopen en leveren van tuinartikelen. De kracht van Bongers Bestrating zit in het vakmanschap, meedenken en onze gedrevenheid. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende service en perfecte kwaliteit bestrating.

Tevens zijn wij totaalleverancier van diensten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u afhankelijk bent van meerdere partijen. Wij kunnen u adviseren, de producten tegen een gereduceerd tarief leveren, de werkzaamheden uitvoeren en de nazorg. Als meedenkende stratenmaker in Hoogeveen realiseer ik een sfeervol eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

Allround stratenmaker in Hoogeveen

Sierbestrating is een vak apart. Naast het feit dat sierbestrating praktisch is, heeft het namelijk ook een sierlijk doel. Het zorgt voor meer sfeer en ambiance in uw tuin of op uw terras. Bongers Bestrating is al jarenlang stratenmaker in het leggen van sierbestrating in Hoogeveen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste vormen, patronen en stenen. Wij hebben een scala aan producten die geleverd kunnen worden voor mooie sierbestrating.

Woont u in Hoogeveen en wilt u graag weten of uw bestrating aan vervanging toe is of wat de mogelijkheden zijn? Laat een ervaren stratenmaker uw bestrating gratis en vrijblijvend inspecteren. U krijgt deskundig advies en u wordt ingelicht over onze diensten en de verschillende mogelijkheden voor uw tuin.

Tuinbestrating in Hoogeveen

Bent u gebonden aan een bepaald budget, maar bent u toch benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Geen problemen, wij kunnen budget gebonden offertes voor u maken. Zo staat u nooit voor verrassingen en kunt u een keuze maken over welke bestrating u het mooist vindt. Bent u op zoek naar een stratenmaker in Hoogeveen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De stratenmakers van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project in Hoogeveen tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat. Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens