Tuinaanleg

Vakkundige tuinaanleg

Over smaak van een tuin valt te twisten. Houd u van een moderne tuin of meer van een bourgondische tuin? Gekleurde bloemen of mooie grote struiken. Bongers Bestrating realiseert, in samenwerking met hoveniers, uw droomtuin. Voorbereiding is het halve werk, ook als het gaat om tuinaanleg. Door uw tuinplannen goed door te nemen, komen we tot een mooie tuinontwerp. Wij maken een goede inschatting van de benodigde werkzaamheden en leggen een strakke planning vast. Mochten er bepaalde onduidelijkheden zijn, dan wordt dit direct besproken.

Idee of ontwerp

Tuinaanleg begint altijd met een idee of ontwerp. Samen met u wordt het ontwerp doorgenomen en indien noodzakelijk bijgeschaafd. Aan de hand van het ontwerp kan een inschatting gemaakt worden van de benodigde uren, tijdsplanning, werkzaamheden en benodigdheden. Hierdoor weten beide partijen precies waar ze aan toe zijn. Heeft u nog geen ontwerp of heeft u alleen ideeën waar u deskundig advies over wilt? Dan is Bongers Bestrating de juiste partij. U wordt geholpen bij het maken van een mooi ontwerp en de keuze van de juiste materialen en planten.

Tuinaanleg

Prijs en budget

Niet ieders bestedingsruimte of budget is gelijk. Bongers Bestrating helpt u in het maken van de juiste keuzes om binnen uw budget te blijven. U krijgt advies over materiaalsoorten, planten en bloemenkeuzes. Daarnaast denken we mee om binnen uw budget te blijven.

Planning van uw tuinaanleg

Een goede planning is alles. In de planning wordt altijd rekening gehouden met aspecten waar Bongers Bestrating geen invloed op heeft. Vaak is afwijking van de planning het gevolg van slechte weersomstandigheden. Uw voorkeuren worden altijd in de planning meegenomen. Wilt u liever aanwezig zijn als de tuin aangelegd wordt of heeft u andere werkzaamheden gepland in dezelfde periode? De werkzaamheden worden deskundig uitgevoerd door een team van specialisten. Afhankelijk van de opdracht kunnen dat er één of meerdere zijn. Tijdens de werkzaamheden van de tuinaanleg staan er twee doelen centraal; naar tevredenheid van de klant werken en de klus perfect opleveren.

Oplevering en nazorg van de aangelegde tuin

Tijdens de tuinaanleg wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ontevredenheid over het project kunt u tussentijds melden, maar ook bij oplevering horen wij u graag aan. Zijn er bepaalde werkzaamheden niet volgens onze afspraken gegaan? Dan worden deze op korte termijn herstelt of aangepast. Tijdens het eindgesprek wordt ook de nazorg besproken. Hoe kunt u het beste voor uw tuin en planten zorgen? Door de juiste nazorg houdt u uw tuin in goede staat en blijft het er nog vele jaren mooi.

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?