Menu

Complete

tuinaanleg

tuinaanleg

Vakkundige tuinaanleg

Over smaak van een tuin valt niet te twisten. Houd u van een moderne tuin of meer van een bourgondische tuin? Gekleurde bloemen of mooie grote struiken. Bongers Bestrating realiseert, in samenwerking met hoveniers, uw droomtuin. Voorbereiding is het halve werk, ook als het gaat om tuinaanleg.

Door uw tuinplannen goed door te nemen, komen we tot een mooi tuinontwerp. Wij maken een goede inschatting van de benodigde werkzaamheden en leggen een strakke planning vast. Mochten er bepaalde onduidelijkheden zijn, dan wordt dit direct besproken.

onze

werkwijze

Idee of ontwerp

Tuinaanleg begint altijd met een idee of ontwerp. Samen met u wordt het ontwerp doorgenomen en indien noodzakelijk bijgeschaafd. Aan de hand van het ontwerp kan een inschatting gemaakt worden van de benodigde uren, tijdsplanning, werkzaamheden en benodigdheden. Hierdoor weten beide partijen precies waar ze aan toe zijn. Heeft u nog geen ontwerp of heeft u alleen ideeën waar u deskundig advies over wilt? Dan is Bongers Bestrating de juiste partij. U wordt geholpen bij het maken van een mooi ontwerp en de keuze van de juiste materialen en planten.

Prijs en budget

Niet ieders bestedingsruimte of budget is gelijk. Bongers Bestrating helpt u in het maken van de juiste keuzes om binnen uw budget te blijven. U krijgt advies over materiaalsoorten, planten en bloemenkeuzes. Daarnaast denken we mee om binnen uw budget te blijven.

Planning van uw tuinaanleg

Een goede planning is alles. In de planning wordt altijd rekening gehouden met aspecten waar Bongers Bestrating geen invloed op heeft. Vaak is afwijking van de planning het gevolg van slechte weersomstandigheden. Uw voorkeuren worden altijd in de planning meegenomen.

Oplevering en nazorg van de aangelegde tuin

Tijdens de tuinaanleg wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ontevredenheid over het project kunt u tussentijds melden, maar ook bij oplevering horen wij u graag aan. 

Zijn er bepaalde werkzaamheden niet volgens onze afspraken gegaan? Dan worden deze op korte termijn herstelt of aangepast. Tijdens het eindgesprek wordt ook de nazorg besproken. Hoe kunt u het beste voor uw tuin en planten zorgen? Door de juiste nazorg houdt u uw tuin in goede staat en blijft het er nog vele jaren mooi.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, ook u kunt makkelijk en snel een offerte aanvragen. Wij nemen gewenst dan contact met u op.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens