Bongers Bestrating

Tuinbestrating

Tuinbestrating

Onze tuin is een onderdeel geworden van ons sociale leven. We zitten er graag, een drankje of een hapje, ontvangen onze visite er en als het weer goed is liggen we zelfs een beetje te zonnen. Mooie Tuinbestrating is echt van toegevoegde waarde voor uw mooie tuin. Tuinbestrating kan in verschillende manier gelegd worden.

 

Tuinbestrating dat bij uw tuin past

Hoe een tuin er uit ziet hangt af van verschillende factoren. Smaak is daar natuurlijk één van maar soms is ruimte een factor waar u simpelweg niet omheen kunt, maar budget is ook een factor dat niet vergeten mag worden.  Bongers Bestrating kan u goed helpen door deze verschillende factoren bij elkaar te brengen en daar een oplossing voor aan te bieden.

 

Keuze in Tuinbestrating

Hoewel tuinbestrating klinkt als een eenvoudige keuze die gemaakt moet worden, valt dit vaak tegen als u niet precies weet wat u wilt. Welke stenen kiest u, welke kleuren en in welk patroon moeten ze gelegd worden. Kiest u voor gebakken klinkers of betonnen klinkers. Allemaal vragen waar u rekening mee dient te houden als u uw tuin wilt laten bestraten. Bongers Bestrating heeft een assortiment van meer dan 2500 producten. Hierdoor is Bongers Bestrating in staat om uw een totaal oplossing aan te bieden.

 

Diensten van Bongers Bestrating

Naast het leveren van goederen is Bongers Bestrating een uitermate geschikte partner om u te adviseren en de werkzaamheden voor u uit te voeren. Hierdoor heeft u niet te maken met verschillende partijen voor het leggen van uw tuinbestrating.

Dit geeft ook veel voordelen als het gaat om het nazorg en eventuele garanties waar u recht op maakt. Geen discussies en u wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd!

 

Korting op uw tuinbestratingsproducten

Neemt u gebruik van onze levering en legdiensten dan krijgt u korting op de offerte. Bongers Bestrating weet met welke materialen er gewerkt worden en is niet afhankelijk van derde partijen. Dit maakt het werken erg makkelijk, en dat is best een leuke korting waard!

 

Gratis inspectie of vrijblijvende offerte voor uw tuinbestrating

Bent u benieuwd of uw tuinbestrating nog wel goed is, of dat u wellicht toe bent om het opnieuw te laten bestraten? Dan kunt u gebruik maken van de gratis en vrijblijvende inspectie van uw bestrating. Uw bestrating wordt geïnspecteerd en hiernavolgend ontvangt u geheel vrijblijvend een adviesrapport.

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?