Menu

Deskundige

tuinbestrating

tuinbestrating

Tuinbestrating naar uw wens

Onze tuin is een onderdeel geworden van ons sociale leven. We zitten er graag, een drankje of een hapje, ontvangen onze visite er en als het weer goed is liggen we een beetje te zonnen. 

Mooie tuinbestrating is echt van toegevoegde waarde voor uw tuin. Tuinbestrating kan op verschillende manier gelegd worden.

Hoe een tuin eruit ziet hangt af van verschillende factoren. Smaak is daar natuurlijk één van maar soms is ruimte een factor waar u simpelweg niet omheen kunt. Budget is ook een factor dat niet vergeten mag worden. Bongers Bestrating kan u goed helpen door deze verschillende factoren bij elkaar te brengen en daar een oplossing voor aan te bieden.

onze

mogelijkheden

Keuze in tuinbestrating

Hoewel tuinbestrating klinkt als een eenvoudige keuze die gemaakt moet worden, valt dit vaak tegen als u niet precies weet wat u wilt. Welke stenen kiest u, welke kleuren en in welk patroon moeten ze gelegd worden. Kiest u voor gebakken klinkers of betonnen klinkers. Allemaal vragen waar u rekening mee dient te houden als u uw tuin wilt laten bestraten. Bongers Bestrating heeft een assortiment van meer dan 2.500 producten. Hierdoor is Bongers Bestrating in staat om uw een totaal oplossing aan te bieden.

Diensten van Bongers Bestrating

Naast het leveren van goederen is Bongers Bestrating een uitermate geschikte partner om u te adviseren en de werkzaamheden voor u uit te voeren. Hierdoor heeft u niet te maken met verschillende partijen voor het leggen van uw tuinbestrating. Dit geeft ook veel voordelen als het gaat om het nazorg en eventuele garanties waar u recht op maakt. Geen discussies en u wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Korting op uw tuinbestratingsproducten

Neemt u gebruik van onze levering en legdiensten dan krijgt u korting op de offerte. Bongers Bestrating weet met welke materialen er gewerkt worden en is niet afhankelijk van derde partijen. Dit maakt het werken erg makkelijk, en dat is best een leuke korting waard!

Bent u benieuwd of uw tuinbestrating nog wel goed is, of dat u wellicht toe bent om het opnieuw te laten bestraten? Dan kunt u gebruik maken van de gratis en vrijblijvende inspectie van uw bestrating. Uw bestrating wordt geïnspecteerd en hiernavolgend ontvangt u geheel vrijblijvend een adviesrapport.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, ook u kunt makkelijk en snel een offerte aanvragen. Wij nemen gewenst dan contact met u op.

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens