Menu

volledig

tuinonderhoud

tuin laten onderhouden

Bij Bongers Bestrating gaan we verder dan alleen het leggen van stenen. We zijn een bestratingsbedrijf dat niet alleen streeft naar het creëren van mooie, strakke paden en terrassen, maar ook naar het onderhouden van de groene omgeving eromheen.

We begrijpen het belang van een goed onderhouden tuin die perfect past bij de bestrating. Wij combineren onze kennis van bestrating en van tuinonderhoud, waardoor we een allesomvattende dienst leveren om uw buitenruimte compleet te maken.

We bieden uitgebreide tuinonderhoudsdiensten, waaronder het snoeien van planten, gazononderhoud, onkruidbeheersing en meer. We willen niet alleen dat uw bestrating er prachtig uitziet op de dag van het leggen, maar dat het jarenlang mooi blijft door zorgvuldig onderhoud van zowel de stenen als de omringende tuin.

Altijd een verzorgde tuin

Een mooie tuin hebben is fijn. Maar het vraagt wel werk om het mooi te houden. Bij Bongers Bestrating helpen we daarbij.

Ons team van experts verricht allerlei werkzaamheden: we snoeien planten, zorgen voor het gras, en houden de bloemen mooi. Ook verwijderen we onkruid. Eventueel kunnen we het tuinonderhoud in combinatie met het reinigen van uw bestrating uitvoeren. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen we u volledig en snel van dienst zijn. Wilt u het hele jaar door genieten van een strakke tuin? Dan is het ook mogelijk om vast onderhoud in te plannen.

tuinonderhoud binnen uw budget

Wilt u weten wat de kosten zijn van ons tuinonderhoud? Wij komen als ervaren partij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De tuinmannen van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele projecten mogen maken in de plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van bestratingen en het onderhouden van tuinen, zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van alle voorkomende hemelwaterafvoeren.

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens