Menu

Vacature

opperman stratenmaker

Wat ga je doen?

Bij Bongers Bestrating zijn we gepassioneerd door vakmanschap en streven we naar excellentie in alles wat we doen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is de kern van ons bedrijf. Als je op zoek bent naar een stimulerende omgeving waar je vaardigheden gewaardeerd worden en waar teamwork en vakkundigheid centraal staan, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

wat wij bieden en vragen

wat vragen we van jou?

Wij zijn bereid om te investeren in ons personeel, daarom verwachten we niet dat je alles al kan, maar wel dat je gemotiveerd bent.

  • Passie voor het vak.
  • Motivatie om nieuwe dingen te leren.
  • De wil om hard te werken. 
  • 40 uur per week beschikbaar.

wat bieden we jou?

Ga je aan de slag als opperman stratenmaker? Dan bieden wij veel voordelen, naast natuurlijk een goede werksfeer en leuke opdrachtgevers.

  • Een klein, hecht team met vrolijke en gedreven collega’s.
  • Eigen werkplek van alle gemakken voorzien.
  • De mogelijkheid om door te groeien.
  • Salaris in overleg.

Over ons bedrijf

Bongers Bestrating is in 2011 opgericht door Jeffrey Bongers. Het motto van het bedrijf is het leveren van goede kwaliteit en service. Wij werken voor particulieren en bedrijven en zijn voornamelijk werkzaam in de regio’s Drenthe, Overijssel, Friesland en Flevoland.

Bongers Bestrating is VCA-Vol gecertificeerd, en is als allround bestratingsbedrijf gevestigd in Zuidveen. Met een team van professionals leveren wij verschillende diensten om de bestrating zo compleet mogelijk af te leveren.

Van advies tot nazorg
Men kan bij ons terecht voor alle werkzaamheden met betrekking tot bestrating. Zo zijn wij een uitstekende partner om te helpen bij het maken van de juiste keuzes, om te werken binnen budget en beschikken wij over een ruime kennis in producten om de plannen van onze klanten te realiseren.

solliciteer direct

Interesse? Solliciteer direct!

Interesse? Bel naar 06 14 93 07 04 of stuur een e-mail naar info@bongersbestrating.nl en wie weet spreken wij elkaar snel. 
Liever direct solliciteren? Vul het formulier hieronder in. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens