Menu

vlonder

aanleg

Vlonder aan laten leggen?

Met een mooie vlonder wordt een tuin sfeervoller en is er plek voor recreatie. Wij creëren een unieke en praktische beleving. Wij bespreken graag uw wensen en gaan aan de slag om een passende vlonder te realiseren. 

Wij hebben al het materieel en de deskundigheid in huis om het gehele project uit handen te nemen. 

Het proces van het aanleggen van vlonders begint met zorgvuldige planning en voorbereiding. De keuze van het juiste materiaal is cruciaal; hout, composiet of kunststof zijn veelvoorkomende opties. Vervolgens wordt de ondergrond geëgaliseerd en voorbereid op de installatie. Het bevestigen van de vlonderelementen volgt, waarbij het belangrijk is om gelijke tussenruimtes te behouden voor drainage en uitzetting van het materiaal. Uiteraard werken wij alles hoogwaardig af. 

Vlonders binnen uw budget

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van vlonders laten aanleggen? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De experts van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen hebben wij zo als bestratingsbedrijf al vele vlonders mogen maken en plaatsen.

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het aanleggen van vlonders zijn wij ook de juiste partner voor het aanleggen van bestratingen en  hekwerken. 

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens