Menu

vlonder

onderhoud

vlonder laten onderhouden?

Het onderhouden van een vlonder is essentieel om de levensduur ervan te verlengen. Het weer, vuil en normale slijtage kunnen de vlonder na verloop van tijd aantasten, maar regelmatig onderhoud kan veel problemen voorkomen.

Met onze gespecialiseerde diensten bieden wij deskundig onderhoud voor diverse soorten vlonders, ongeacht het materiaal waarvan de vlonder gemaakt is. 

We voeren reparaties uit waar nodig, zoals het vastzetten van losse planken, vervangen van beschadigde delen en herstellen van eventuele gebreken.

Vervolgens brengen we, indien gewenst, hoogwaardige beschermende coatings of oliën aan om het hout te beschermen tegen vocht, UV-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

van coatings tot reparaties

Met onze professionele vlonderonderhoudsservice kunt u genieten van een prachtig uitziende vlonder, volledig gereinigd, hersteld en beschermd tegen de elementen van de natuur zoals vorst en regen. Neem contact met ons op voor een afspraak en laat ons ervaren team uw vlonder weer als nieuw maken. 

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens