Menu

Vlonders

reinigen

Vlonder laten reinigen?

Wilt u uw vlonder weer laten stralen? We zorgen ervoor dat uw buitenruimte er weer als nieuw uitziet door grondig vuil, vlekken en aanslag te verwijderen.
We gebruiken speciale reinigingsmethoden die afgestemd zijn op het type materiaal van jouw vlonder. Of het nu hout, composiet of een ander materiaal is, we behandelen het met zorg om de kwaliteit te behouden.

Door regelmatig uw vlonder te laten reinigen, verlengt u niet alleen de levensduur, maar behoudt u ook de frisse uitstraling van uw buitenruimte. Of het nu gaat om hardnekkig vuil, groene aanslag of gewoon een opfrisbeurt, wij zorgen ervoor dat uw vlonder er weer uitziet als nieuw. 

Verleng de levensduur van uw vlonder

Wilt u weten wat de mogelijkheden en/of kosten zijn van het laten reinigen van uw vlonder? Wij komen als ervaren stratenmaker graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. U krijgt deskundig advies van ons en bent u nergens aan gebonden. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De experts van Bongers Bestrating zijn actief in de provincies Overijssel, Drenthe, Flevoland, Friesland, en Groningen. Door de jaren heen als bestratingsbedrijf hebben wij zo al vele vlonders mogen reinigen. 

Ook worden wij ingeschakeld door scholen en VVE’s. Naast het reinigen en onderhouden van vlonders zijn wij ook de juiste partner voor alle bestratingswerkzaamheden. 

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens