Werkgebied

Bongers Bestrating is gevestigd in Zuidveen en doet veel projecten rondom Steenwijk in een straal van 35 kilometer….. Zo hebben wij mooie projecten gemaakt in Appelscha, Steenwijk, Zwolle, Meppel, en Lelystad.

Bestrating Steenwijk

Bongers Bestrating heeft al heel wat bestrating aangelegd in Steenwijk.
Wilt u ook bestrating aanleggen of wilt u de huidige bestrating her bestraten dan kan Bongers Bestrating u helpen.
Bestrating is in verschillende patronen te verwerken ook is er een ruime keuze aan kleuren.

Bestrating wordt door ons zeer vakkundig aangelegd, elke bestrating heeft een andere behandeling nodig om tot het mooiste resultaat te komen.
Een gebakken klinker is een klei product en een beton klinker wordt van beton daarom is de behandeling ook anders.
Wij hebben al een groot aantal bestrating opdrachten uitgevoerd in Steenwijk.

Bestrating Emmeloord

Bij Bongers Bestrating kunt u terecht voor alle soorten bestrating in Emmeloord. De kracht van ons bedrijf ligt in het vakmanschap, meedenken en onze gedrevenheid. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van zeer goede service en de beste kwaliteit bestrating. Of u nu uw huidige straat wilt her bestraten, of een compleet nieuwe straat aan wilt leggen: Bongers Bestrating is uw partner op het gebied van bestrating ! Wij bestraten tuin, oprit als erf-verharding voor zowel particulieren als bedrijven.

Bestrating Wolvega

Bongers Bestrating heeft reeds veel ervaring met het aanleggen van sierbestrating in Wolvega, Kampen en Emmeloord. Vele uiteenlopende klussen zijn tot een prachtig kunstwerk gerealiseerd. Naast sierbestrating in Wolvega of elders in het land, kunt u ons ook inschakelen voor wanneer uw bestrating is verzakt. Wij zorgen ervoor dat de bestrating weer netjes en professioneel wordt hersteld zodat het weer jaren mee kan gaan.

Benieuwd naar de mogelijkheden van herstel of aanleggen van nieuwe bestrating in Wolvega.

Bestrating  Havelte

Bongers Bestrating heeft mooie projecten gerealiseerd in Havelte zo hebben wij er al vele mooie terrassen opritten looppaden mogen aanleggen.

Bestrating  Meppel

Bongers Bestrating is het bedrijf als het gaat om bestrating in Meppel. Door onze ruime ervaring op het gebied van bestrating hebben wij veel klanten in Meppel mogen voorzien van een prachtige tuin

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor bestrating bij u in de buurt?

Heeft u een opdracht en wilt u weten als wij actief zijn  bij u in de regio?  Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Zijn er problemen met u bestrating en weet u geen oplossing vraag dan gratis een inspectie aan u krijgt de zelfde dag nog antwoordt.

Direct een offerte aanvragen