Werkzaamheden

Bongers Bestrating is een allround bestratingsprofessional die u kan helpen bij het vakkundig aanleggen en renoveren van alle soorten bestrating. Door de jaren heen hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid, zodat wij uw totale buitenklus kunnen klaren. Zo heeft u voor uw opdracht 1 aanspreekpunt. Wij van Bongers Bestrating worden ingeschakeld voor bestratingen, hekwerk, aanleggen van gras en kunstgras, aanleggen van grindmatten voor meer stabiliteit, reinigen en herbestrating, en het aanbrengen van antislip op bestrating en vlonders.

Werkzaamheden van Bongers Bestrating

Bestrating (sierbestrating)

Stratenmaker Zuidveen

De bestrating (sierbestrating) in uw tuin of bedrijf zorgt voor een nette uitstraling. Door onze jarenlange ervaring leveren wij de mooiste resultaten. Hoe ziet uw ideale bestrating eruit?

Herbestrating

Bongers-Bestrating-stratenmaker

Bongers Bestrating is gespecialiseerd als het gaat om herbestrating. Door onze ruime ervaring kunnen wij uw bestrating weer vakkundig herbestraten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Tuinaanleg

Tuinbestrating

Bent u van plan om een mooi groen gazon aan te leggen? Naast het helpen van de juiste keuze, bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanleggen van echt gras en kunstgras.

Hekwerk en schuttingen

Uw schutting vakkundig laten plaatsen door Bongers Bestrating? Wij verzorgen ook de plaatsing van sierhekwerken en zorgen dat uw oude erfafscheiding netjes wordt afgevoerd.

Gras en kunstgras

Bent u van plan om een mooi groen gazon aan te leggen? Naast het helpen van de juiste keuze, bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanleggen van echt gras en kunstgras.

Antislip vlonders en bruggen

Last van een gladde vlonder of loopbrug? Wij zorgen met antislip ervoor dat u weer veilig over de houten brug of vlonder loopt. Onze antislip heeft een sterke werking en is weersbestendig.

Grindmatten aanleggen

Het aanleggen van grindmatten komt steeds vaker voor. Onze grindmatten zorgen voor de beste stabiliteit, zodat u niet wegzakt in het grind. Vraag naar de mogelijkheden.

Onderhoud en reinigen

Veel onkruid, groene aanslag of is uw bestrating verzakt? Wij reinigen uw bestrating tegen scherpe tarieven. Is uw bestrating verzakt? Wij zorgen ervoor dat uw bestrating netjes wordt bestraat.

Heeft u al ideeën voor uw opdracht?

Heeft u een aantal ideeën voor het realiseren van uw opdracht? De stratenmakers van Bongers Bestrating helpen u graag en adviseren u vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze. Dit advies kan variëren van het kiezen van de juiste stenen, kleuren, materialen tot het patroon voor uw terras en looppaden.

Gratis inspectie van uw bestrating

Heeft u een looppad of een terras liggen waar u niet zeker van weet of deze nog goed ligt? Verzakt deze, blijft er veel water over of zijn de tegels lelijk geworden? Dan kunt u, mits u aan de voorwaarden voldoet, een gratis inspectie aanvragen. Deze inspectie is geheel vrijblijvend en kosteloos. Vraag inspectie aan van uw bestrating!

Hoe ervaren klanten Bongers Bestrating?

“Wij hebben ons terras door Bonger Bestrating laten bestraten. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zullen dit bedrijf zeker aanraden. Bongers is prettig in contact en daarnaast zijn ze betaalbaar.”

-Willem Pot-

Wij zijn erg prettig geholpen en de werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Bij het opleveren is alles keurig en netjes opgeruimd en zijn wij meer dan tevreden over het resultaat.

-Wijke Farnholt-

Vader en zoon hebben zich met veel enthousiasme ingezet om de klinkers in onze achtertuin te vervangen. Op alle wensen is bereidwillig en met initiatief ingegaan. Wij bevelen hun diensten van harte aan.

-J.B. Volk-

Vraag een vrijblijvende offerte aan


De voordelen van Bongers Bestrating

Z

Gunstige prijzen

Z

Altijd 1 aanspeekpunt

Z

Deskundig advies

Z

Wij gaan voor 100% tevredenheid

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?