Bongers Bestrating

Werkzaamheden

Werkzaamheden van Bongers Bestrating

Bestrating is een breed begrip waar veel werkzaamheden onder kunnen vallen. Van het bestraten van schoolpleinen tot het leggen van sierbestrating in een mooie binnenplaats. Bongers Bestrating is een allround bestratingsprofessional die u kan helpen met het aanleggen van bestrating.

Ideeën voor bestrating

Heeft u een aantal ideeën voor het leggen van uw opdracht? De Stratenmakers van Bongers Bestrating helpen u graag en vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze. Dit advies kan variëren van het kiezen van de juiste stenen, kleuren, vormen tot het patroon voor uw terras en looppaden.

 Werkzaamheden

De werkzaamheden die Bongers Bestrating voor u kan uitvoeren bestaan uit:

Bestrating

Herbestrating

Sierbestrating

Goedkoop bestraten

Bestraten binnen budget

Hekwerken en schuttingen

Project-bestrating

Erf-verharding

Tuin bestrating

Bestrating met gebakken steen

Bestrating onder de hamer

Bestraten van bedrijfsterreinen en schoolpleinen

Reinigen en onkruid verwijderen

Antislipoplossingen

Gras – Kunstgras

Aanleg en reparatie van hemelwaterafvoer

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een geschikte partij in de buurt van SteenwijkEmmeloordWolvega, Havelte of Meppel? Dan brengt Bongers Bestrating vrijblijvend een offerte voor u uit. Of uw project alleen maar bestaat uit een idee of een schets of een totaal plan, Bongers Bestrating kan u verder helpen. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan voor bestrating.

Gratis inspectie van uw bestrating

Heeft u een looppad of een terras liggen waar u niet zeker van weet of deze nog goed ligt? Verzakt deze, blijft er veel water over of zijn de tegels lelijk geworden?  Dan kunt u, mits u aan de voorwaarden voldoet, een gratis inspectie aanvragen. Deze inspectie is geheel vrijblijvend en kosteloos. Vraag inspectie aan van uw bestrating!

Chat openen
1
💡 Stel hier direct uw vraag.
Hallo 📞
Kunnen wij je helpen?