Menu

Onze werkzaamheden

Werkzaamheden van Bongers Bestrating

Bongers Bestrating is een allround bestratingsprofessional die u kan helpen bij het vakkundig aanleggen en renoveren van alle soorten bestrating. Door de jaren heen hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid, zodat wij uw totale buitenklus kunnen klaren. Zo heeft u voor uw opdracht 1 aanspreekpunt. 

Wij van Bongers Bestrating worden ingeschakeld voor bestratingen, hekwerk, aanleggen van gras en kunstgras, aanleggen van grindmatten voor meer stabiliteit, reinigen en herbestrating, en het aanbrengen van antislip op bestrating en vlonders.

werkzaamheden overzicht

Bestrating (sierbestrating)
De bestrating (sierbestrating) in uw tuin of bedrijf zorgt voor een nette uitstraling. Door onze jarenlange ervaring leveren wij de mooiste resultaten. Hoe ziet uw ideale bestrating eruit?

Herbestrating
Bongers Bestrating is gespecialiseerd als het gaat om herbestrating. Door onze ruime ervaring kunnen wij uw bestrating weer vakkundig herbestraten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Tuinaanleg
Bent u van plan om een mooi groen gazon aan te leggen? Naast het helpen van de juiste keuze, bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanleggen van echt gras en kunstgras.

Hekwerk en schuttingen
Uw schutting vakkundig laten plaatsen door Bongers Bestrating? Wij verzorgen ook de plaatsing van sierhekwerken en zorgen dat uw oude erfafscheiding netjes wordt afgevoerd.

Gras en kunstgras
Bent u van plan om een mooi groen gazon aan te leggen? Naast het helpen van de juiste keuze, bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanleggen van echt gras en kunstgras.

Antislip vlonders en bruggen
Last van een gladde vlonder of loopbrug? Wij zorgen met antislip ervoor dat u weer veilig over de houten brug of vlonder loopt. Onze antislip heeft een sterke werking en is weersbestendig.

Grindmatten aanleggen
Het aanleggen van grindmatten komt steeds vaker voor. Onze grindmatten zorgen voor de beste stabiliteit, zodat u niet wegzakt in het grind. Vraag naar de mogelijkheden.

Onderhoud en reinigen
Veel onkruid, groene aanslag of is uw bestrating verzakt? Wij reinigen uw bestrating tegen scherpe tarieven. Is uw bestrating verzakt? Wij zorgen ervoor dat uw bestrating netjes wordt bestraat.

Heeft u al ideeën voor uw opdracht?

Heeft u een aantal ideeën voor het realiseren van uw opdracht? De stratenmakers van Bongers Bestrating helpen u graag en adviseren u vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze.

Dit advies kan variëren van het kiezen van de juiste stenen, kleuren, materialen tot het patroon voor uw terras en looppaden.

Gratis inspectie van uw bestrating
Heeft u een looppad of een terras liggen waar u niet zeker van weet of deze nog goed ligt? Verzakt deze, blijft er veel water over of zijn de tegels lelijk geworden? Dan kunt u, mits u aan de voorwaarden voldoet, een gratis inspectie aanvragen. Deze inspectie is geheel vrijblijvend en kosteloos. Vraag inspectie aan van uw bestrating!

Vrijblijvend

contact / offerte

Of u een kleine opdracht heeft of een grote opdracht, de specialisten van Bongers Bestrating maken elk project tot een perfect resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak om het project te bekijken en geven u advies op maat.

Direct een bestrating offerte aanvragen? Dat kan, u kunt direct via onze website een offerte aanvragen. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte toe. 

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor uw opdracht kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag eerst bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 - Bongers Bestrating

Uw gegevens

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hieronder een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken en uw wensen te bespreken.

Uw gegevens